Da je Chris Evans džentlmen staroga kova koji će priskočiti dami u pomoć još jednom je potvrđeno na nedavno održanoj 91. dodjeli nagrada Oscar.

Galerija Chris Evans i Regina King na Oscarima 2018 - 3 Chris Evans i Regina King na Oscarima 2018 - 1 Chris Evans i Regina King na Oscarima 2018 - 2 +1 Chris Evans i Regina King na Oscarima 2018 - 5

Holivudski glumac pokazao je da ima izvrsne reflekse kad je proglašena pobjednica u kategoriji najbolje sporedne glumice. Chris Evens je, naime, sjedio u blizini Regine King koja je nakon proglašenja uzbuđeno poskočila iz stolice.

Zbog osvajanja zlatnog kipića za nastup u filmu "If Beale Street Could Talk" redatelja Berryja Jenkinsa nakratko je zaboravila da nosi raskošnu kreaciju modne kuće Oscar de la Renta s dubokim prorezom na bedru, te je zamalo otkrila previše.

Chris Evans i Regina King na Oscarima 2018 - 3 Glumac s našao na pravom mjestu u pravo vrijeme (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Trenutak nepažnje mogao je završiti vrlo neslavno da se na pravom mjestu u pravom trenutku nije našao Chris Evans koji je Regini ponudio svoju ruku, te je sigurno doveo do pozornice što je izazvalo ovacije publike u dvorani Dolby u Los Angelsu.

Ovo nije prvi put da zvijezda filma o kapetanu Amerika spašava damu u nevolji. Prije tri godine spontano se ponudio pomoći 93-godišnjoj Betty White da se popne na pozornicu i preuzme nagradu People Choice Awards što je oduševilo žene svih generacija.

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju