Nova berba elegantnog kutjevačkog Rosé Premium vina već četvrtu godinu zaredom oduševljava svojom svježinom i mineralnošću, ali i ugodnom aromom te atraktivnom bojom za koju su zaslužne Pinot Noir i Zweigelt sorte. No, ovog ljeta dobiva i svoju pjenušavu ekstenziju u obliku Rosé Premium Brut pjenušca, odležalog četiri godine na prirodnim kvascima, koji mu daju kompleksnost, energičnost i bogatstvo okusa. Kutjevo Rosé Premium kolekcija vina i pjenušca izvrstan je odabir za osvježenje sa stilom tijekom toplih, ljetnih dana i večeri.

Stigla je nova, četvrta berba omiljenog i bogato nagrađivanog Kutjevo Rosé Premium vina, ali i njegova pjenušava ekstenzija. Naime, ovaj jedinstveni rosé, kao jedna od najprodavanijih etiketa Vinarije Kutjevo, ovog ljeta dolazi i u obliku Rosé Premium Brut pjenušca.

Nježan rosé provansalskog karaktera i «slavonske duše» vinski znalci obožavaju zbog jedinstvenog, mineralnog karaktera i moćnog tijela satkanog od dobro poznatog Pinot Noira i Zweigelta. Kad takvo vino odleži četiri godine na prirodnim kvascima, ono osim što postiže svoju punu zrelost, postaje kompleksno i bogato. Prepoznatljive ružičaste boje, elegantan i profinjen, Rosé Premium Brut pjenušac očarava bogatstvom aroma bobičastog voća s dugotrajnim dojmom na nepcu - ugodnim, punim završetkom. Poseban, energičan Rosé Premium Brut pjenušac predstavlja vrhunski izbor za posebne prigode.

PR PR Foto: PR

Lijepo ohlađeni, i Rosé Premium vino i pjenušac, elegantno su osvježenje tijekom toplih ljetnih dana i večeri. Savršeno se sljubljuju sa salatama na bazi sezonskog povrća, jednostavnim jelima na bazi kvalitetne, bijele morske ribe, rakova i školjki, ali i peradi, te svježih i mladih sireva. Bez obzira otvorite li druženje pjenušcem, a nastavite vinom ili obratno, Rosé Premium etikete stigle su baš na vrijeme za sezonu koja traži profinjeno osvježenje u kojem se uživa svim osjetilima.

I dalje Kutjevo Rosé Premium etikete zadržavaju svoju prepoznatljivost s ilustracijom žene, koju potpisuje akademska slikarica Vlasta Pirnat. Na novom Rosé Premium Brut pjenušcu ona dolazi u reverzibilnom izdanju te tako vino i pjenušac čine komplementarnu kolekciju. Atraktivna burgundska boca od prozirnog stakla ostaje najbolji odabir za čuvanje ove ružičaste, vinske rapsodije koja nježno prozire i zove na uživanje. Vibrantan karakter Rosé Premium Brut pjenušca dodatno je naglašen punim, energičnim ružičastim tonom folije koja, poput fine marame, obavija grlo boce.

PR PR Foto: PR

Za potpuni užitak i puni potencijal rapsodije okusa koja izvire iz svake kapi Rosé Premium vina i Brut pjenušca, poslužite ih rashlađene na 8 do 10 stupnjeva.

Kutjevo Rosé Premium 2023. vino i pjenušac potražite u ponudi vrhunskih restorana, hotela i barova, kao i u specijaliziranim trgovinama vina ili ih naručite putem web-trgovine www.kutjevo.com/rose-premium/.

  PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju