Neka vam Valentinovo bude svaki dan, a ne samo 14. veljače.

Poklon ponekad, a posebno za Valentinovo zaista može značiti puno više

Stigla je veljača - mjesec ljubavi, te svima dobro poznato Valentinovo. Već ste osmislili planove kako proslaviti Dan zaljubljenih i Dan kada slavimo sve koje volimo ili ipak smatrate kako vam na raspolaganju ostaje 364 dana za lijepe riječi i iskazivanje ljubavi? Čak i ako nemate namjeru posebno obilježiti ovo Valentinovo, to ne znači da ne možete ili ne trebate svojim voljenima pokazati koliko vam je stalo. Iznenadite voljene osobe s malenim znakom pažnje, jer uvijek je bilo ljepše darivati, nego primati poklone.

Možda vama draga osoba baš ovih dana ili mjeseci neprestano priča o željenom parfemu ili jednostavno voli uživati u isprobavanju brojnih linija za njegu lica i tijela. Kako vam potraga za lijepim poklonom ne bi zadala glavobolje i kako biste klasične poklone poput ruža i bombonijera izbjegli, nastavite čitati dalje jer vam u nastavku donosimo nekoliko najljepših poklon ideja za nju i njega s kojima sigurno nećete pogriješiti, a vaši voljeni će vam biti zahvalni.

Kultni beauty pokloni za Valentinovo za nju

Ako vama draga i bliska osoba na listi želja nema određeni parfem, a vi biste joj voljeli darovati mirisnu senzaciju predlažemo vam Zarkoperfume The Muse Eau de Parfum – parfemsku vodu koja inspirira i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a dolazi u elegantnoj bočici koja odiše profinjenošću. Nišni parfem koji dugo ostaje na koži i u istom intenzitetu sjajan je odabir za pripadnice ljepšeg spola.

PR PR (Foto: PR)

Onima koji su u potrazi za poklonom koji će njima dragoj osobi posebno izmamiti osmijeh na lice, predlažemo Rituals Set za njegu tijela. The Ritual Ayurveda je stvorena za opuštanje i uživanje u kupci i mirisnim ritualima nakon napornog dana, kao i za prepuštanje užicima indijske ruže i ulja slatkog badema, njege tijela koja će vas razmaziti.

PR PR (Foto: PR)

Njeni najdraži beauty proizvodi su rumenilo i ruž za usne? Izmamite joj osmijeh s Benefit Cosmetics Cheek&Lip LoveTint za usne i obraze, personaliziranim poklonom koji će ju oduševiti na prvu. 2u1 praktični beauty proizvod je najstrastvenije rumenilo u bočici koje dolazi s preciznim aplikatorom za usne što ga dodatno čini posebnim, a samo pakiranje proizvoda je u znaku ljubavi.

PR PR (Foto: PR)

Voli kozmetiku, a maskara, rumenilo, puder, highlighter i ostali beauty proizvodi nisu joj nepoznanica? Svaku make-up obožavateljicu bi oduševila Douglas New Glam Palette – Set koji je savršen alat za kreiranje make-up look-ova. Paleta sadrži: 56 sjenila, mini maskaru i olovku za oči, 10 ruževa, uključujući dva jedinstvena tekuća ruža, četiri rumenila i četiri highlightera. Set se nalazi u divnoj kutiji s mašnom, te je spreman za darivanje.

PR PR (Foto: PR)

Za žene koje vole isprobavati skincare novitete idealan poklon je Dr Irena Eris Lumissima Set - Set za njegu lica. Lumissima je inovativna linija pomlađujuće kozmetike koja učinkovito smanjuje promjenu boje i suptilno posvjetljuje kožu. U setu se nalaze posvjetljujuća dnevna krema protiv bora sa SPF 20, izbjeljujuća obnavljajuća noćna krema i dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke.

PR PR (Foto: PR)

Najljepše ideje za poklone za njega

Želite mu priuštiti luksuz i počastiti ga s proizvodima koji izazivaju osmijeh na lice? Dior Homme Sport Eau de Toilette for Men je toaletna voda koju krasi spoj živahnosti i šarma. Samouvjereni trag citrusa, svježine u pokretu, tople začinske i drvene note su dovoljne da vas ostave bez daha. Poklonite vama dragom muškarcu dozu elegantne muževnosti u ovoj bočici, a on će vam vjerujte itekako biti zahvalan.

PR PR (Foto: PR)

Njega lica nije rezervirana samo za pripadnice nježnijeg spola, ali nerijetko zaboravimo kako bi i muškarci trebali njegovati svoje lice. Razveselite ga s Douglas Men Energy Face Set - Setom za njegu lica koji sadrži Anti-Aging kremu za lice i Anti-Aging kremu za područje oko očiju, a s kojom će pojavu bora svesti na minimum.

Muškarci današnjice također sve veću brigu posvećuju njezi svoga tijela, stoga ako ste u potrazi za idealnim poklon setom, predlažemo The Ritual of Samurai Invigorating Ritual - Set u kojem se nalaze dvije linije najnježnije pjenušave kupke za tuširanje, piling za lice i hidratantna krema za tijelo. S Rituals setom ne možete pogriješiti jer je njegovim opuštajućim mirisima teško odoljeti.

PR PR (Foto: PR)

Vjerujemo kako smo vam barem malo pomogli s prijedlogom što pokloniti za Valentinovo, ali ne zaboravite prilikom odabira izabrati poklon za kojeg ste sigurni da će drugoj osobi biti od koristi. Također, odabirom proizvoda od određenog brenda za kojeg znate da preferira, sigurno nećete pogriješiti, a uz to ćete pokazati kako dobro poznajete osobu koju darivate. Najljepše ideje za poklon za nju i njega možete pronaći na douglas.hr i u Douglas parfumerijama. I ono najvažnije - neka vam Valentinovo bude svaki dan, a ne samo 14. veljače.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju