Španjolska kraljevska obitelj trenutno ljetuje u Palma de Mallorci. Svake godine madridsku palaču Zarzuela na nekoliko tjedana zamijene palačom Marivent koja je od 70-ih godina prošlog stoljeća neslužbena ljetna rezidencija kraljevske obitelji.

Galerija Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama +4 Kraljica Letizia u espadrilama

Izgrađena je 1920. godine, u vlasništvu je Balearskih otoka te nije dio službenih nekretnina kraljevske obitelji, ali u njoj se često održavaju službena primanja. Jedno do njih je i tradicionalno ljetno primanje na koje dolaze predstavnici lokalnih vlasti te istaknuti pripadnici balearskog društva.

Kraljica Letizia za ovu je prigodu odjenula novu haljinu. Odabrala je model iz zajedničke kolekcije brendova Desigual i Stella Jean. Lepršava bijela haljina s upečatljivim plavim uzorkom kao stvorena je za ljetna događanja, a kraljica ju je kombinirala sa svojim omiljenim modelom sandala.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. na primanju Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. na primanju (Foto: Profimedia)

Poznavatelji njezina stila dobro znaju da se s prvim danima ljeta Letizia vraća espadrilama i ne skida ih sa sebe do jeseni. Ovaj put odabrala je model brenda Magrit koji je već nosila u raznim prigodama.

Kraljica Letizia u espadrilama brenda Magrit Kraljica Letizia u espadrilama brenda Magrit (Foto: Profimedia)

To je samo jedan od brojnih modela espadrila koje ima u svojoj kolekciji. Proučili smo arhivu njezinih fotografija i pokušali izdvojiti što više modela, ali stali smo na 20. i zaključili kako su espadrile definitivno omiljena obuća kraljice Letizije, barem kada su u pitanju ljetni modeli.

Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama (Foto: Profimedia)

Puna peta, ravni potplati, vezice, remenčići, kožnate, platnene, crne, bijele, plave, ružičaste, narančaste… Nema čega nema u kraljičinoj fantastičnoj kolekciji espadrila.

Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Kraljica Letizia: Je li ovo savršena kombinacija za kćerinu krizmu? Kraljica Letizia s princezom Leonor Kraljica Letizia na krizmi kćeri Sofije Kraljica Letizia s torbom brenda Furla +2 Princeza Leonor i kraljica Letizia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju