Žene iz javnog života spremaju se satima uoči pojavljivanja na crvenom tepihu – posjećuju kozmetičare, frizere, visažiste i stiliste, a sve u namjeri da zablistaju pod svjetlom reflektora. Niti jedna dama ne želi pasti pred velikim brojem novinara i kamera


Iako u filmu ‘The Light Between Oceans’ ne tumači glavnu ulogu, kineska glumica Liang Jing bila je glavna zvijezda crvenog tepiha na 73. Venecijanskom filmskom festivalu gdje je upriličena premijera ove romantične drame.

Slavna glumica sparila je cipele iznimno visokih potpetica sa zelenom svilenom haljinom. Zbog dugog poruba haljine i atraktvnog šlepa u trenutku neopreznosti je zapela i pala na crvenom tepihu pred foto objektivima fotografa iz cijelog svijeta.

Muškarci u pratnji odmah su joj pomogli, a Liang je nastavila s poziranjem kao da se ništa nije dogodilo.

U javnim situacijama često padne i Jennifer Lawrence, kojoj se to dogodilo i neposredno prije primanja Oscara 2013. za glavnu ulogu u filmu ‘Silver Linings Playbook’ u direktnom prijenosu kojeg je pratilo oko milijarde gledatelja.



Sa cijelom pričom oko padanja na crvenom tepihu prošle se godine našalila i komičarka Amy Schumer uoči gala večere 100 najutjecajnijih osoba po mišljenju magazina Time.

Amy je odlučila namjerno pasti ispred Kim Kardashian kako bi testirala reakciju realty zvijezde i fotografa, ali i ukazala na činjenicu da je svaka pažnja dobra za građenje brenda i širenja popularnosti.

U fotogaleriji i YouTube videu pogledajte neke padove slavnih dama na crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju