Svaki vlasnik psa zna kako je težak zadatak natjerati psa da uzme lijek. Mnogi pokušaju sakriti lijek u hrani, ali pametni dlakavac ga uspije nanjušiti pa odbije jesti. No jedan mladi muškarac dosjetio se genijalnog trika kako nasamariti psa i uspješno mu dati potreban lijek

Pas koji treba uzeti lijek izazov je za svakog vlasnika dlakavog ljubimca. Većina pasa odbija uzeti lijek, no jedan mladi genijalac dosjetio se kako uspješno nasamariti i najtvrdoglavijeg psa i 'podvaliti' mu potreban lijek.

>> Mala klupka slatkoće: 10 pasmina idealnih i za najskučenije domove

On se poslužio metodom obrnute psihologije i predstavio psu lijek kao poslasticu koju ne može dobiti, odnosno ne smije pojesti. Kad je pridobio pažnju svog psića, mladić se pravio da jede lijek govoreći psu 'ne, ne', a psa je, naravno, zanimalo što to njegov vlasnik jede. Baš zato jer to nije smio dobiti, pas je to htio. Nakon pola minute odbijanja psa, vlasnik je 'poslasticu' bacio na pod i pas ju je brzo pojeo, prije nego je i shvatio što je to zapravo.

>> 3 razloga zašto pas ne voli biti sam kod kuće

U videu pogledajte kako je pametan mladić nasamario svog psa i uspješno mu dao potreban lijek (izvođenje trika počinje na 25. sekundi videa).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju