Među atraktivnijim artiklima u Zarinoj kolekciji jesen/zima svakako je praktična vjetrovka koja dolazi u dvije boje i u sebi krije malo iznenađenje.

Galerija Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu - 4 Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu - 1 Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu - 2 +4 Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu  

Zarina vjetrovka s ovratnikom i kapuljačom s vezicama za prilagodbu vrlo je nosiva i lako se kombinira zbog čega je jedan od poželjnijih komada iz kolekcije za nadolazeću sezonu. Praktičnost ovoj jakni od poliestera otpornoj na kišu daju i patentni zatvarač sprijeda te bočni džepovi s patentnim zatvaračima.

Među atraktivnijim artiklima u Zarinoj kolekciji jesen/zima svakako je praktična vjetrovka koja dolazi u dvije boje i u sebi krije malo iznenađenje



No ono što ovu jaknu razlikuje od sličnih modela je patentni zatvarač straga kojime se vjetrovka jednim potezom pretvara u torbicu. Kada se stražnji zatvarač otvori, izvuku se dvije satenske ručkice i jakna se preoblikuje u praktičnu torbicu.

"Pametna" jakna iz Zare dolazi u dvije boje, ulje i crna, veličinama od XS do XXL, a cijena je pristupačnih 229,90 kuna.

Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu - 8 Jakna iz Zare u 2 boje koja se pretvara u torbicu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju