Rosie Huntington-Whiteley u slobodno vrijeme obožava nositi traperice. Posljednji model koji je odabrala bile su hit traperice do iznad gležnjeva, a koje su u prvi je plan stavile elegantne štikle vrijedne pokazivanja


Štikle i traperice su dobitna kombinacija za dan i noć. To jako dobro zna i Rosie Huntington-Whiteley koja je ovaj popularni duo dovela do maksimuma. Atraktivna manekenka je za dnevni look iskombinirala popularni model traperica na trapez koje sežu do iznad gležnjeva.

Atraktivna manekenka je za dnevni look iskombinirala popularni model traperica na trapez koje sežu do iznad gležnjeva

Uz ovaj hit ljetni kroj savršeno su se uklopile i sandale ukrašene trakicama i resicama koje su, zahvaljujući 'pametnom' kroju svjetlo plavih traperica, maksimalno došle do izražaja.

Naime, traperice ove dužine maksimalan naglasak stavljaju na noge te uz pomoć sandala boje pudera izdužuju figuru i čine je vitkijom. Uz jednostavan stajling savršeno se uklopila i bijela majica dugih rukava te raspuštena, ležerna frizura.

I mi smo prošetali trgovinama i pronašli kombinaciju po uzoru na Rosie Huntington-Whiteley čija ukupna cijena iznosi 425 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju