Modna kuća Chanel predstavila je video kampanju za novi parfem "Gabrielle Chanel". U kratkom promo filmu pojavljuje se zaštitno lice novog mirisa, američka glumica Kristen Stewart kao oličenje ženske snage, slobode i neovisnosti – kvaliteta koje je promovirala i legendarna Coco Chanel

Promotivni film za novi parfem "Gabrielle Chanel" slavi moderni feminizam izgrađen na samopouzdanju, ustrajnosti i neovisnosti. Za ambasadoricu parfem izabrana je američka glumica Kristen Stewart koja je, kako poručuju iz modne kuće Chanel, bila savršena za tu ulogu zbog svoje snažne i odlučne osobnosti, karijere ispunjene odvažnim umjetničkim izborima i životom kojeg živi potpuna slobodna.

Modna kuća Chanel predstavila je video kampanju za novi parfem 'Gabrielle Chanel'. U promo filmu pojavljuje se zaštitno lice mirisa, glumica Kristen Stewart kao oličenje ženske snage, slobode i neovisnosti

U videu Kristen se simbolično oslobađa iz kukuljice i konačno slobodna počne trčati. Probija zid koji simbolizira slobodu i na drugoj strani ugleda novo svitanje. Poruku videa dodatno naglašava pjesma koja ga prati – "Runnin'" pjevačice Beyonce.

Naglasak smo stavili na žensku slobodu i njenu buntovnu osobnost. Prema mojem viđenju tu kvalitetu je sve teže naći, a sve je potrebnija. Biti svoja i ostati vjerna sebi kvalitete su koje je Gabrielle "Coco" Chanel prenijela na nas, kao i univerzalnu poruku, uvijek jednako važnu – što želimo poručiti ženama.

S Kristen Stewart i ovim filmom koji se miče od naracije i prenosi samo snagu duha, želimo doprijeti do svake žene. Nijedna žena ovaj film neće doživjeti na isti način; doživljaj ovisi o njenoj percepciji, proživljenim iskustvima, osobnosti i emocijama, kaže Thomas du Pré de Saint-Maur, kreativni direktor u Chanelu.

Držeći se u potpunosti filozofije modne kuće Chanel i njene osnivačice, promotivni film govori o o utrci prema slobodi, borbi bez kraja protiv diktata kojima je namjera suspregnuti i "zarobiti" žene. To je metafora života, bezvremenska i univerzalna, raspršena kroz svjetlucav i blistav miris "Gabrielle Chanel" koji je sinonim za strast, stil i slobodu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju