Svaki čovjek ima svoju listu prioriteta u vezi, ali postoje neke univerzalne stvari koje su svima bitne u ljubavnom odnosu

Studija pod nazivom 'The way we are now 2015' u kojoj je sudjelovalo 6.000 ljudi, uglavnom parova, baca novo svjetlo na ljubavne veze.

Naime, istraživači su odlučili provjeriti što je točno ljudima najvažnije u intimnom odnosu i došli su do itekako zanimljivih rezultata. Njihova lista prioriteta mogla bi iznenaditi mnoge, pogotovo zato što se na njoj uopće ne nalazi seks.

Istraživači su odlučili provjeriti što je točno ljudima najvažnije u intimnom odnosu i došli su do itekako zanimljivih rezultata.

1.Iskrenost.

Čak 70 posto anketiranih reklo je da im je upravo iskrenost najvažniji faktor u vezi i da bez toga ne mogu zamisliti ljubavni odnos.

2. Komunikacija.

Kvalitetna komunikacija uz koju se mogu riješiti svi problemi našla se ja na drugom mjestu liste prioriteta i nju je kao jedan od najvažnijih faktora navelo 67 posto ispitanika.

3. Predanost.

Svatko pored sebe želi privrženog partnera koji uistinu želi biti u vezi i upravo je zato predanost došla na treće mjesto liste najvažnijih stvari u vezi. Kao bitan faktor navelo ju je 57 posto ispitanika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju