Kreacije s modnih pista obično diktiraju trendove, između ostalog i boje koje ćemo nositi. Ako se u obzir uzme viđeno na revijama raznih modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. godine među bojama koje će obilježiti proljeće bit će i pastelna nijansa ljubičaste boje.

Galerija Volite li pastelnu nijansu ljubičaste boje? Pastelna ljubičasta na modnim pistama Pastelna ljubičasta na modnim pistama +15 Pastelna ljubičasta na modnim pistama

Victoria Beckham, danska dizajnerica Cecilie Bahnsen i Brandon Maxwell samo su neki od dizajnera koji su svojim revijama dali naslutiti da će pastelno ljubičasta biti "it" boja sezone.

Pastelna ljubičasta na modnim pistama Pastelna ljubičasta na modnim pistama (Foto: Profimedia)

Ako su vam kombinacije koje uključuju pastelnu ljubičastu od glave do pete previše, dobro je znati da se ova boja super slaže s bojom devine dlake i crnom bojom.

Pastelno ljubičasta kao dio street style izdanja Pastelno ljubičasta kao dio street style izdanja (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez u pastelno ljubičastoj haljini Jennifer Lopez u pastelno ljubičastoj haljini (Foto: Profimedia)

Ako ste spremni u proljeće zakoračiti u odvažnijim kombinacijama, ljubičasta i žuta mogu biti odličan spoj. Bitno je samo da se držite jednostavnih odjevnih komada koji se ističu samo bojom, ali ne i neobičnim dizajnom.

Sedam vrsta haljina koje će se nositi ovog proljeća i ljeta Odjevni komadi u kobaltno plavoj boji bit će hit ovoga proljeća i ljeta Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 6 +4 Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 5

Pastelno ljubičasta boja lijepo se slaže i s raznim nijansama zelene boje kao i s narančastom, ružičastom i srebrnom bojom. Naravno, tu je i opcija kombiniranja s tamnijim nijansama ljubičaste boje.

Za sve ljubiteljice pastelnih nijansi ljubičaste boje, ali i za sve one koji joj žele dati priliku, u galeriji na početku teksta izdvojili smo pastelno ružičaste komade na modnim pistama i na ulicama modnih metropola kao dio street style kombinacija te ponudu pastelno ružičastih odvjevnih komada u trgovinama.

H&M, 40 eura H&M, 40 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 49,95 eura Zara, 49,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju