Penelope Cruz bila je među brojnim slavnim uzvanicama na 14. dodjeli nagrada The Governors Awards, koju tradicionalno upriličuje Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti. Na crvenom tepihu ispred dvorane Ray Dolby, Hollywood & Highland centra u Los Angelesu Penelope je očarala u bijeloj balskoj haljini.

Galerija Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu - 3 Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu - 4 Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu - 5 +1 Penelope Cruz u Chanelovoj haljini na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu

Nije neuobičajeno da haljine za crveni tepih svojim stilom i dizajnom podsjećaju na vjenčanice, a jednu takvu svečanu bijelu toaletu odabrala je Penelope Cruz za dolazak na dodjelu nagrada The Governors Awards.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu - 2 Penelope Cruz u Chanelovoj haljini na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu (Foto: AFP)

Lijepa oskarovka nosila je Chanelovu balsku haljinu izvezenog gornjeg dijela, krojenog u stilu korzeta, s debljim naramenicama te sa svjetlucavim aplikacijama i ukrasnim zlatnim gumbima, dok je donji dio slojevit, u obliku tri velika volana. Naramenice i pojas oko struka izrađeni su od tvida, materijala koji je Chanelov zaštitni znak.

Glamurozno izdanje za crveni tepih Penelope je podigla zlatnom torbicom, također s potpisom kuće Chanel, malim prošivenim modelom sa zlatnim lancem, dok se od nakita odlučila za viseće dijamantne naušnice i dijamantni prsten.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu - 4 Penelope Cruz u Chanelovoj haljini na dodjeli nagrada Governors Awards u Los Angelesu (Foto: AFP)

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Penelope Cruz: Zavodljiva, a tako nježna haljina u boji netipičnoj za ovo doba godine Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham +2 Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju