U Madridu je održana tradicionalna dodjela španjolskih filmskih nagrada Goya, a među brojnim zvijezdama koje su se okupile na dodjeli posebno se istaknula Penelope Cruz

Galerija Penelope Cruz Javier i Penelope na dodjeli nagrada Goya Penelope u haljini modne kuće Versace +1 Penelope Cruz Penelope Cruz stigla je na dodjelu španjolskih filmskih nagrada Goya u društvu 48-godišnjeg supruga Javiera Bardema.

Iako slavni glumac uvijek plijeni pažnju gdje god se pojavi, pod uvjetom da uz njega nije njegova prelijepa 43-godišnja supruga.

U tom slučaju Javier pada u drugi plan, a tako je bilo i na ovoj dodjeli. Penelope je za ovu svečanu prigodu odabrala usku bijelu haljinu modne kuće Versace s visokim prorezom i ušivenim lažnim "prslukom" koji vizualno stanjuje struk zahvaljujući optičkoj iluziji.
Javier i Penelope na dodjeli nagrada Goya Javier i Penelope na dodjeli nagrada Goya (Foto: Getty Images)
Bijele haljine poprilično su nezahvalne za nošenje jer poprilično naglašavaju tijelo, pogotovo ako su napravljene od tanjih materijala pa ostavljaju dojam "prozirnosti". Međutim, model koji je odabrala Penelope napravljen je od čvrstog materijala i sjajno je oblikovao njezinu figuru pa glumica nije imala tih problema.

Bijela haljina dodatno je istaknula njezinu maslinastu put, a i razbarušeni smeđi valovi kose više su došli do izražaja. Make-up u smeđim tonovima sjajno se uklopio u ovo izdanje upotpunjeno efektnim visećim naušnicama.
Penelope u haljini modne kuće Versace Penelope u haljini modne kuće Versace (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju