Penelope Cruz u New Yorku je predstavila svoj novi film "Todos lo saben" redatelja Asghara Farhadija.

Galerija Penelope Cruz Penelope Cruz uoči predavanja zaklade SAG-AFTRA Penelope u tajicama i visokim čizmama +1 Penelope u tajicama i visokim čizmama

U New Yorku je gostovala u sklopu programa "Conversations" glumačke zaklade SAG-AFTRA, koja redovito organizira predavanja na kojima slavna imena iz filmske i TV industrije pričaju o svojim karijerama.

Teško je povjerovati da će španjolska ljepotica sljedeće godine proslaviti 45. rođendan, a ona se svojim godinama uopće ne zamara.

Većinu svoje karijere provela sam u pokušaju da postaram samu sebe, zbog različitih razloga. Od 22. godine ispituju me bojim li se starenja. Odbijam odgovarati na to pitanje. Nešto se promijenilo u meni kada sam rodila svoju kćer. Pomislila sam: 'Zašto žene još uvijek moraju govoriti o tome? To je ludo', kazala je u jednom intervjuu.

Penelope Cruz uoči predavanja zaklade SAG-AFTRA Penelope Cruz uoči predavanja zaklade SAG-AFTRA (Foto: Guliver/CoverImages)

Ljepotica će sljedećih nekoliko mjeseci biti čest gost dodjela glumačkih nagrada na kojima ćemo je sigurno gledati u glamuroznim izdanjima. Za manje formalne prigode poput spomenutog predavanja zaklade SAF-AFTRA, Penelope ipak bira ležernije kombinacije.

Tako je ovaj put nosila crne tajice i kardigan u istoj boji, a od obuće se odlučila za visoke čizme.

Model koji seže do bedara vjerojatno je jedini koji mnogo bolje izgleda kada se nosi uz tajice nego uz hlače zato što su tajice same po sebi znatno tanje i manje robusne od hlača. Zbog toga je preko njih puno lakše navući čizme i završni je dojam uglađeniji.

Pogledajte 10 modela visokih čizama od 125 do 449 kuna.

Penelope Cruz Penelope u tajicama i visokim čizmama (Foto: Guliver/CoverImages)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju