5 godina prisutnosti u regiji: otvorenje 100. trgovine u Hrvatskoj te 200. u Adria regiji.

Ovaj travanj slavljenički je mjesec za PEPCO, jer obilježava čak tri važna događaja: 5 godina poslovanja u Hrvatskoj, otvorenje 100. Pepco trgovine u Hrvatskoj te 200. u Adria regiji! Stota PEPCO trgovina u Hrvatskoj očekuje vas u Rovinju, u trgovačkom centru industrijske zone Gripole-Spine, a 200. PEPCO trgovinu pronaći ćete u Subotici, čime se broj trgovina u tom gradu popeo na čak tri!

PR PR (Foto: Željko Vidinović) Travanj je oduvijek poseban mjesec za Pepco Adria regiju, jer je u travnju 2017. u Hrvatskoj otvorena njihova prva trgovina. Dinamičan ritam otvorenja u Hrvatskoj ubrzo je pretočen na tržište Slovenije, a kasnije i na tržište Srbije. Vizija o stvaranju najvećeg i najpovoljnijeg branda trgovina i lidera u regiji tako postaje sve bliža svom ostvarenju, zahvaljujući kupcima i poslovnim partnerima koji su u prethodnih pet godina prepoznali Pepco kvalitetu.

Kao maloprodajni lanac sa sjedištem u Poljskoj, Pepco je na tržištu prisutan već 20 godina i u 15 europskih zemalja. U Adria regiji zapošljava preko 1600 djelatnika, od čega ih je u Hrvatskoj preko 800.

„Naši izvrsni poslovni rezultati i okrugle brojke potvrda su dobrog smjera kojim tvrtka kroči od samih početaka, ali to nikako ne znači da usporava. Širenje ponude u središtu je Pepcove misije i zato, osim noviteta u asortimanu dodataka za kuću, i dječja ponuda konstantno se obogaćuje proizvodima od visokokvalitetnih i prirodnih materijala.

Tajna uspjeha nalazi u povoljnim cijenama, pametnom širenju i zajedničkom trudu svih zaposlenika, bilo u sjedištu, bilo u trgovinama.“, izjavio je Tomislav Bekavac, operativni direktor Pepco Adrije.

PR PR (Foto: Željko Vidinović) U svom poslovanju, Pepco se sve više okreće održivim izvorima kako bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš, jer smatra da kao brzorastući brend ima odgovornost prema društvenom i prirodnom okruženju. Kao odgovoran poslodavac postavlja visoke etičke standarde, a isto očekuje od svojih partnera i dobavljača.

Tvrtka Pepco također aktivno radi na projektima iz domene društvene odgovornosti i tu je fokus prvenstveno na djeci. Projekti od najvećeg prioriteta vezani su za razvoj i obrazovanje djece te izjednačavanje njihovih životnih mogućnosti, a provode se u suradnji s mrežom partnera, nevladinim organizacijama, koje su izravni provoditelji projekata.

Ponos koji tvrtka Pepco osjeća zbog uspješnih rezultata uistinu je opravdan te se mogu veseliti daljnjim uspjesima. Najveću zahvalnost ipak duguju kupcima koji su prepoznali njihove vrijednosti te im obećaju kako će ih i dalje svakodnevno inspirirati te im pomagati u unapređenju svakodnevice. Okrugle brojke zaista su odličan povod za slavlje i zasigurno početak nove ere u poslovanju u regiji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju