Trend personaliziranih šešira započeo je lani u SAD-u te se proširio na cijeli svijet. U Hrvatskoj ih je ovo ljeto prva počela izrađivati Zagrepčanka Blanka Grginović, vlasnica brenda Shiny Stuff, te domaćim djevojkama i ženama ponudila pravi ljetni hit. A koliki će hit šeširi s ispisanim imenima njihovih vlasnica i drugim simpatičnim porukama postati, Blanka nije uopće očekivala

Želite li ovoga ljeta na plaži nositi zaista posebne šešire, domaći brend Shiny Stuff ima baš ono što želite. Naime, vlasnica brenda Blanka Grginović prva u Hrvatskoj počela je izrađivati personalizirane šešire pa tako možete dobiti šešir na kojem piše vaše ime ili bilo koji drugi natpis po želji.

Zagrepčanka Blanka Grginović prva u Hrvatskoj počela je izrađivati personalizirane šešire pa tako možete dobiti šešir na kojem piše vaše ime ili bilo koji drugi natpis po želji

Osim imena, klijentice traže i neke druge natpise poput "do not disturb", "love", "believe", "summer", "on vacation", kaže Blanka te priznaje da ju je velika potražnja za Shiny šeširima potpuno iznenadila.

Narudžbe za svoja unikatna pokrivala za glavu dobiva i iz inozemstva. Najčešće su to djevojke iz Hrvatske koje žive i rade vani, pa su odredišta Austrija, Njemačka i Irska, a nekoliko ih je otputovalo i u Australiju. Cijena je jednog personaliziranog šešira 170 kuna, a poštarina je, kao i kod svih Blankinih narudžbi, besplatna. Šeširi dolaze zapakirani u kutijama kako se prilikom distribucije ne bi oštetili.

Svaki šešir može se personalizirati kako god klijentica želi, a uz sve svoje proizvode dajem i garanciju na kvalitetu proizvoda, što je danas potrošačima jako bitno. Pripremam i zimsku varijantu Shiny šešira koja će biti elegantnija, a predstavit ću ih u studenom, otkrila nam je Blanka koja je svoj hobi pretvorila u posao iz snova.


NAJBOLJI POKLON

Prije pet godina počela sam ukrašavati maske za mobitele različitim ukrasima, cirkonima i kristalima. Vidjela sam da ima dosta potencijala za proširenje ponude, pa sam nakon godinu dana odlučila izrađivati "statement" nakit. Već petu godinu za redom uspješno poslujem i svake sezone ponudim nešto novo, što zapravo ne radi nitko u Hrvatskoj. Teško se istaknuti u moru kreativaca, no zasad mi to dobro uspijeva. Počela sam se orijentirati na sezonske personalizirane proizvode.

Izrazito sam kreativna i stalno u glavi smišljam nove stvari. Volim uređivati interijere te ukrašavati i izrađivati različite predmete, priča ova 26-godišnja kreativka koja je zaposlena kao specijalist odnosa s javnošću i upravljanja poslovnim komunikacijama.

Za svoj rukotvorine redovito dobiva pohvale, a koji joj je kompliment najljepše čuti?

Da sam nekome stavila osmijeh na lice i uljepšala dan. Najljepše mi je vidjeti klijenticu s osmijehom na licu, to mi je najbolji poklon. Zbog osmijeha i radim ovaj posao, zaključuje vlasnica brenda Shiny Stuff.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju