Garancija je uz kvalitetu proizvoda presudan čimbenik kod odluke o kupnji. Ona svakom kupcu pruža sigurnost i daje mu dodatnu vrijednost.

Electrolux je to prepoznao i pripremio veliku promociju „5 godina garancije“ kako bi svojim kupcima priuštio bezbrižnost i već dobro poznatu kvalitetu.

Od kuhinje do brige o rublju

Kad opremate stan ili kuhinju jako je važno da ste sigurni u proizvode koje kupujete. Nije stvar samo u njihovom izgledu ili načinu na koji će se uklopiti u prostor jer na kraju dana najvažnije je da vam ti proizvodi garantiraju kvalitetnu funkcionalnost i iznad svega dugotrajan rad. Kada kupujete kvalitetno, želite da vam proizvod traje što dulje, a uz 12 odabranih Electrolux proizvoda vaš će vam izbor donijeti bezbrižnost kroz 5 godina jamstva.

PR PR  

12 proizvoda s 5 godina jamstva

Pitate se koji su proizvodi uključeni u promociju? Ugradbena pećnica za besprijekorno hrskave specijalitete, kuhinjska napa za efikasno uklanjanje neželjenih mirisa, moderna ugradbena ploča za kuhanje ili pak mikrovalna za brzo zgrijavanje jela, proizvodi su bez kojih se u kuhinji ne može. Želite li dodatno opremiti vaš kuhinjski kutak, tu je i ugradbeni aparat za kavu za vaše jutarnje ispijanje kave ili uređaj za vakuumiranje, koji će vašu hranu držati uvijek svježom. Ako vam ni to nije dovoljno tu je i prostrani ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem, klasično dobar štednjak ili izvrsna perilica posuđa, a krug od 12 odabranih proizvoda zatvaramo perilicom i sušilicom rublja, koje možete zasebno odabrati ili uvijek možete ići na sigurno i kupiti 2u1 perilicu/sušilicu za kvalitetnu brigu o vašem rublju. Izbora je dovoljno, a na vama je da pametno odaberete.

Jednostavna pravila za dugotrajno zadovoljstvo

Ako ste kupili Electrolux ugradbeni aparat bijele tehnike, štednjak, perilicu posuđa, perilicu rublja, sušilicu rublja ili perilicu-sušilicu rublja u periodu od 1.1.2018. do 31.7.2018., možete ostvariti 5 godina garancije na proizvod uz online prijavu kupnje. Jedino trebate pripaziti na rok registracije koju treba izvršiti najkasnije do 31.8.2018.

Odaberite kvalitetu, sigurnost i suvremene sustave uz novu Electrolux promociju uz koju ostvarujete 5 godina garancije. Za više informacija o proizvodima i ovoj ekskluzivnoj ponudi posjetite www.electrolux.hr

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju