Gledateljicama showa "Ples sa zvijezdama" dosad je za oko sigurno zapeo Pedro Soltz. Odavno je svojim izgledom pokorio svijet modelinga, a sada osvaja simpatije i plesačkim umijećem.

Galerija +0 Pedro Soltz sa svojom plesnom mentoricom Valentinom Walme

Pedro Soltz je rođen u Brazilu, a zbog ljubavi se preselio u Zagreb i postao hrvatski zet. Od 2016. godine u braku je s manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš s kojom ima kći Laru.

Pedro i Valentina epizoda 2 - 1 Pedro Soltz sa svojom plesnom mentoricom Valentinom Walme (Foto: PR)

Godinama je na glasu kao jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hrvatskoj, baš kao i Vlaho Arbulić. Ovaj 31-godišnji Dubrovčanin mnogo je puta dokazao kako je mnogo više od zgodnog frajera. Nekadašnji model danas je uspješan kantautor, producent i vlasnik svog glazbenog studija.

Naravno da svatko voli dobro izgledati jer to nije povezano samo s estetikom nego i zdravljem. Što sam stariji sve više kužim koliko je zdravlje bitno i koliko se to zdravlje onda reflektira na način na koji ti zračiš kao osoba, i fizički i mentalno, kaže Vlaho kojeg su čitateljice portala zadovoljna.hr proglasile i najzgodnijim hrvatskim pjevačem.

Drago Pezić bez problema bi mogao nositi titulu najzgodnijeg hrvatskog fitness trenera. Na pitanje vole li žene stvarno pivski trbuščić više od pločica, kao što su pokazala neka istraživanja, Drago ima spreman odgovor: Mislim da žene više vole vidjeti muškarca koji drži do sebe. Po meni, mislim da se više 'lože' na muškarce sa 'six packom'.

Među najpoželjnijim muškarcima u Hrvatskoj je i Vitomir Maričić. Uspjehe riječkog ronioca i svjetskog prvaka u ronjenju na dah gotovo je nemoguće nabrojati. Osvojio je Kilimandžaro, spašava morske pse, bavi se kondicijskom pripremom sportaša, znanstvenim radom, fotografijom i ronjenjem.

Kakav bi to bio popis najpoželjnijih muškaraca bez jednog nogometaša. Joey Suk, Nizozemac indonezijskih korijena, jedna je od najupečatljivijih pojava na domaćim nogometnim terenima. Veznjak nogometnog kluba Gorica nigdje ne prolazi nezamijećeno, a osim nogometnim manverima, pozornost plijeni i tetovažama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju