Ako tražite neki zabavan film koji možete pogledati u društvu najbolje prijateljice, donosimo vam pet filmskih naslova koji vas sigurno neće razočarati. U pitanju su popularne komedije koje slave snagu ženskog prijateljstva i koje će vam sigurno vratiti osmijeh na lice.

1. Djeveruše (Bridesmaids), 2011.

Annie (Kristen Wiig) i Lilian (Maya Rudolph) najbolje su prijateljice. Kada se Lilian zaruči, Annie postaje njezina vjenčana kuma i upoznaje skupinu živopisnih djeveruša. Među njima se najviše ističe Helen koja, za razliku od Annie, savršeno odrađuje svoju ulogu djeveruše i među njima se rađa veliko rivalstvo. Dalek je put od zaruka do vjenčanja, a ovo društvo na njemu će doživjeti nezaboravne (ne)zgode.

2. Wine Country, 2019.

U čast rođendana prijateljice Rebecce (Rachel Dratch), Abby (Amy Poehler) isplanira putovanje za grupu najboljih dugogodišnjih prijateljica koje su obveze i posao malo udaljile . Ovo je njihova prilika da se sve zajedno opuste i opet povežu, ali i riješe razne životne nedoumice uz pokoju čašicu vina (previše).

3. Što muškarci žele (What Men Want), 2019.

Sportska agentica Ali Davis (Taraji P. Henson) fantastična je u svom poslu i s nestrpljenjem očekuje promaknuće. Međutim, dobije ga njezin manje sposoban kolega. Ljuta i potištena Ali izlazi s prijateljicama, a ludi izlazak završava posjetom vidovnjakinji i nezgodom tijekom koje se Ali spotakne i udari glavom. Budi se u bolnici i shvaća da se dogodilo nešto nevjerojatno – nakon udarca dobila je sposobnost čuti misli svih muškaraca koji je okružuju.

4. Kao šefica (Like A Boss), 2020.

Dvije najbolje prijateljica s različitim idealima zajedno pokreću svoju malo kozmetičku kompaniju. Mel (Rose Byrne) je praktična i inovativna, a Mia (Tiffany Haddish) je fokusirana na brzu zaradu i život na visokoj nozi. Kada se našu u dugovima zbog poslovnih gubitaka, prisiljene su svoj brend predati u ruke beskrupulozne kraljice kozmetičke industriju, Claire Lune (Salma Hayek). Njihovo prijateljstvo odjednom se nađe na kušnji.

5. Girls Trip, 2017. 

Sasha (Queen Latifah), Ryan (Regina Hall), Lisa (Jada Pinkett Smith) i Dina (Tiffany Haddish) najbolje su prijateljice koje putuju u New Orleans na glazbeni festival. Sasha dobiva dokaz da Ryanin suprug ima ljubavnicu. Prijateljice isprva ne žele ništa reći Ryan, ali ona ih iznenadi priznanjem da zna za ljubavnicu i da sa suprugom zbog toga odlazi na terapiju. Kada Dina naleti na Stewarta u hotelu i očita mu bukvicu zbog nevjere, prijateljice izbacuju iz hotela. Tu započinje njihova pustolovina prepuna smijeha i dobre zabave.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju