Rumba koju su Petra Kurtela i Damir Horvatinčić otplesali u prvoj emisiji nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji ide na Novoj TV očarala je čak i strogog Marka Cibocija. Njihovu strastvenu rumbu ocijenio je kao najbolju izvedbu u prvoj emisiji, što je glumici i njezinu mentoru itekako dobar vjetar u leđa.

Galerija Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 6 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 9 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 4 +11 U drugoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' Petra i Damir plesali su cha cha cha

U drugoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" Petru Kurtelu i Damira Horvatiničića gledali smo kako plešu zabavni cha-cha-cha, a sada s nestrpljenjem čekamo vidjeti kako su se pripremili za ovu nedjelju. Petra nam je rekla kako je sudjelovanje u plesnom showu za nju veliki izazov. Standardne plesove malo su prošli, odnosno zagrebli po površini na fakultetu, ali nekakvog konkretnog iskustva nema.

Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 1 Njihova strastvena rumba oduševila je i strogog Marka Cibocija (Foto: PR Nova TV)

Ovo je potpuno nova disciplina za mene, ali bar je pozornica, to je nešto što je manje-više staro, iako mi je emisija uživo novi zalogaj i nova dimenzija. Velika je to razlika od kazališta jer ipak puno više ljudi gleda, tako da ima treme, priznaje nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica. Otkriva nam da su probe jako dinamične i ozbiljne i traju minimalno tri sata.

Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 2 U drugoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' Petra i Damir plesali su cha cha cha (Foto: PR Nova TV)

Umirem, ne znam što da vam kažem, idem spavati u 21 sat. Pitala sam prijateljicu tko ovako živi, ona je rekla sportaši. Tako sam, otprilike, ušla u njihove cipele barem što se satnice tiče, rezultata ne znam, ali satnice da, sa smiješkom kaže Petra pa otkriva da joj je želja proći sve plesove, stoga se nada da će ostati u showu.

Neki plesovi čine mi se posebno teški, ali to će na kraju sve ispasti drugačije. Ono što mi se čini najteže bit će najlakše, tako to bude, dodaje.

Za svojeg plesnog mentora Damira Horvatinčića kaže da je najbolji, užasno je strog, ide u detalje i puno rade na tehnici.

Damir je vrlo iskusan, točno zna kako voditi, nema zezancije. Ali je isto i opušten, smiješne su mu moje fore i jako je vedar, voli veselje, tako da se lijepo slažemo, otkriva glumica, koja u showu nosi vrlo ženstvene plesne haljine u kojima izgleda fantastično, no privatno preferira sasvim drugačiji stil odijevanja.

Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 1 'Volim jako modu i volim lijepo odjevene ljude, volim se ja lijepo odjenuti, ali kad je najudobnije je najljepše' (Foto: Pavao Bobinac)

Volim jako udobnu i široku odjeću, i kad god se odijevam ujutro, osim ako imam neki događaj na kojem ću biti viđena, to je uvijek odjeća koja je najbliže trenirci. Samo da mi je sve široko, udobno, da mogu u tome čučnuti, da me ništa ne steže i da su na nogama tenisice. Volim modu i volim lijepo odjevene ljude, volim se ja lijepo odjenuti, ali ovo je najljepše - kad je najudobnije, najljepše je.

Volim nositi prirodne materijale i boje, volim i neboje, bijelu, ali nekako posebno volim jarke, kričave boje, mislim da mi one dobro stoje, opisala nam je Petra svoj stil. Kao glumici, ne postoji nešto što nikad ne bi odjenula, a privatno bi ipak izbjegla odjeću koja joj nije udobna, odnosno koja je "boli", kako Petra to opisuje.

Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 7 'Volim nositi prirodne materijale i boje' (Foto: Pavao Bobinac)

Natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" velika je ljubiteljica i francuskog šika, pa je tako za naše snimanje odabrala komade francuskog brenda Sezane. Nosila je pleteni kardigan vintage plave nijanse s kragnom zvanom Claudine, koja je ime dobila po fikcijskoj školarki, junakinji iz pera legendarne francuske spisateljice Colette. Romantični kardigan Petra je kombinirala uz baršunaste plave hlače ukrašene žutim cvijećem i jednostavne bijele tenisice dizajnerice Isabel Marant. Stajling je upotpunila također Sezanovom tamnoplavom bucket torbom efektnog krokodilskog uzorka.

Emilija Kokić: "Obožavam svojeg supruga i nadam se da će doći navijati za mene u 'Ples sa zvijezdama'" Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 2 Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 3 +4 Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 1

Meni su moda i odijevanje igra i nikad ne osuđujem da kažem 'gle kako se ova krivo obukla'. Meni je super kad se netko 'krivo' odjene, to mi je puno bolje nego da smo svi uniformirani. Netko je bio hrabar, 'krivo' se obukao i meni je to super, kaže Petra Kurtela.

Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 4 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem (Foto: PR Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju