U jarkoj rozo-ljubičastoj haljini do poda s potpisom Tabithe Webb, Pippa Middleton privlačila je pažnju VIP uzvanika jednog talijanskog vjenčanja više od mladenke. Pitamo se je li u pitanju namjeran pokušaj zasjenjivanja glavne žene događanja, ili samo modni osjećaj za priliku i mjesto?


Sestra Vojvotkinje od Cambridgea u društvu dečka Nice Jacksona i princa Harryja našla se na VIP listi uzvanika svadbene svečanosti bliskih prijatelja - Charlieja Gilkesa i Anneke von Trothe Taylor.

Čarobno vjenčanje dogodilo se u još čarobnijem obalnom okruženju talijanskog mjesta Monopoli. Sukladno prigodi i mjestu održavanja Pippa Middleton se odlučila za dugu haljinu do poda od dvije boje nadahnute izgledom rimskih božica.

Je li modni odabir Pippe Middleton namjeran pokušaj zasjenjivanja mladenke ili samo dobar osjećaj za priliku i mjesto?

Ružičasto-ljubičasta haljina s potpisom Tabithe Webb savršeno joj je prijanjala uz tijelo te je isticala u moru uzvanika jače čak i od mladenke koja je bila odjevena u prekrasnu bijelu vjenčanicu.

Sestra vojvotkinje od Cambridgea modnu je kombinaciju završila odgovarajućom zlatnom ogrlicom, crnom torbicom, jednostavnom frizurom i decentnom šminkom.

Pippa je već bila optuživana za 'pokušaj' zasjenjivanja mladenke – točnije na svadbi svoje sestre Catherine Middleton gdje je doslovce sjajila u hrabroj haljini Alexandra McQueena.

U našoj fotogaleriji pogledajte zašto su svi uzvanici ovog talijanskog vjenčanja pričali samo o Pippi.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju