Otkako je Catherine Middleton postala dio kraljevske obitelji medijsku je pažnju svojim stilom odijevanja vrlo uspješno privukla i njezina mlađa sestra Pippa Middleton

Dnevne kombinacije Pippe Middleton jedno su se vrijeme iščekivale  i koristile kao modni predložak za poslovne i street style kombinacije. 

No osim poslovnih kombinacija Pippa zna kako zabljesnuti i u haljini te zaigrati na kartu seksepila. Na sportsko-atletsko događanje za sportaše s invaliditetom, ParaSnowBall u London, Pippa je došla u duboko dekoltiranoj haljini s potpisom Hugo Boss.

Ova trideset i jednu godinu stara humanitarka ujedno je i najavila i kako će sudjelovati u biciklističkoj utrci Brighton Bike Ride u lipnju, a vozi se dionicom dugom 53 kilometra. Prikupljena sredstva idu humanitarnoj organizaciji British Heart Foundation.

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine možda nije profesionalna sportašica, no svoje čvrste obline isklesala je vježbanjem, ali i pripremajući se za brojne humanirane utrke na kojima rado sudjeluje.

I prošle je godine sudjelovala na biciklističkoj utrci kroz 12 američkih država, a nakon 5000 prijeđenih kilometara prikupljeno je 50 tisuća kuna za humanitarne organizacije British Heart Foundation i Michael Matthews Foundation.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju