Sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, velika je ljubiteljica tenisa i zbog toga ne propušta velike teniske turnire. Redovito posjećuje Wimbledon, a ove godine uputila se i na Roland Garros sa suprugom Jamesom Matthewsom.

Galerija Pippa Middleton na Roland Garrosu Pippa Middleton i James Matthews na Roland Garrosu James i Pippa na teniskom meču +2 Ralph Lauren, 483 dolara (3071 kn) Pippa bi u listopadu trebala roditi svoje prvo dijete, a sudeći prema kombinacijama u kojima je trenutno viđamo, u trudnoći će prednost davati udobnim odjevnim komadima.
Pippa Middleton i James Matthews na Roland Garrosu Pippa Middleton i James Matthews na Roland Garrosu (Foto: Profimedia)
Britanka je teniske mečeve gledala odjevena u crvenu wrap haljinu Ralpha Laurena s bijelim nautičkim i morskim motivima. Ovakav model haljine idealan je za trudnice koje se u svakom trenutku žele osjećati ugodno, ali vole ga i ostale žene koje preferiraju ležerne i šire krojeve haljina.
Ralph Lauren, 483 dolara (3071 kn) Ralph Lauren, 483 dolara (3071 kn) (Foto: Harrods)
Na nogama je imala podjednako udobnu obuću - espadrile s platformom brenda Castaner u bež nijansi. Takav model sandala vrlo je popularan i među našim domaćim ljubiteljicama mode koje se od njega ne odvajaju u ljetnim danima, pa tako ne sumnjamo da ćemo ih i ove godine viđati na ulicama hrvatskim gradova.

Pogledajte 10 modela sandala s platformom od 99 do 39 kuna, uključujući i espadrile po uzoru na Pippu Middleton.
Castaner, 90 eura (665 kn) Castaner, 90 eura (665 kn) (Foto: NET-A-PORTER)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju