Stilski vrlo odmjerna sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, na trećem danu najuglednijeg teniskog turnira u svijetu pojavila se u providnoj ljetnoj kombinaciji. Iako srednji dio tijela prekriva uska mini podsuknja, cjelokupan je dojam itekako varljiv

Wimbledon je društveni događaj koji se u britanskoj kraljevskoj obitelji ne propušta. A njihova je izaslanica na trećem danu najuglednijeg teniskog turnira u svijetu, ljupka sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton.

Pomalo zavodljiv izgled prljavoružičaste haljine, postrožila je bijela kragna i crni remen u struku.

Inače, stilski vrlo odmjerena Pippa ovog je puta odabrala providnu ljetnu kombinaciju, a u britanskim medijima odmah se postavilo pitanje koliko je (ne)primjerena.

Radi se o čipkastoj haljini s izrezima modne kuće Self-Portrait od 360 funti. Iako srednji dio tijela prekriva uska mini podsuknja u boji kože, cjelokupan dojam može biti itekako varljiv.

Pomalo zavodljiv izgled prljavoružičaste haljine, postrožila je bijela kragna i crni remen u struku, a gospođa Middleton styling je uspješno zaokružila salonkama i pismo torbicom od brušene kože te naravno, nezaobilaznim sunčanim naočalama.

Tridesettrogodišnja Pippa na teniski meč stigla je u društvu mlađega brata Jamesa, a prema objavljenim fotografijama aktivno je pratila svaki potez igrača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju