Maleni Stefan Đoković proslavio je svoj 3. rođendan, a to je posebno raznježilo njegovu mamu Jelenu Đoković

Nema ništa čudno u tome da pustite suzu zbog svojih mališana, ali žene koje prije majčinstva nisu bila sklone plakanju možda će malo iznenaditi vlastite reakcije na važne trenutke u životu djeteta.

Jedna od njih je i Jelena Đoković koja je na Instagramu priznala da nikada nije bila "plačljiva", ali tijekom proslave 3. rođendana svog sina Stefana jednostavno se nije mogla suzdržati od suza.

Pitanje za mame – plačete li na rođendan svoje djece i osjećate li se emotivno? Ja nisam tip cure koja plače. Zapravo uopće ne volim plakati, ali na Stefanov rođendan plačem od samog pogleda na njegov osmijeh. Danas je bio tako sretan i zabavljali smo se gledajući ga kako se igra sa svojim prijateljima. Ovo je bio prvi rođendan tijekom kojeg je shvatio da se radi o jednom posebnom danu i to ga je jako usrećilo, napisala je Jelena te zahvalila svima na lijepim željama i čestitkama za Stefana.

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Mnoge žene uključile su se u raspravu i priznale da se i njima isto događa.

Drago mi je da sam ovo pročitala. Ne znam zbog čega, ali rođendani moje djece i za mene su jako emotivni. Nije to tuga, jednostavno sam toliko sretna zbog njih. Možda je dio mene nervozan i tužan zbog toga što se sve događa tako brzo. Primjećujem da sam najemotivnija zbog rođendana mog najstarijeg djeteta, ne toliko zbog dvoje mlađih. Nisam sigurna zašto. Osjećam se zahvalno i ponosno te pomislim kako je moje dijete odraslo, spremno doprinijeti ovom svijetu i napraviti od njega bolje mjesto, komentirala je jedna mama.

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Druga se isto složila s tim da plakanje postaje neizbježno za majke. Dobrodošla u klub majčinstva. Ne postoji ni jedan klub poput njega. Kada mu se pridružiš, sve se mijenja zauvijek. Čak i ako si mislila da nisi plačljiva žena, sada jesi! Nema povratka. Još ćeš se puno naplakati, on ima tek tri godine. Puno te toga još čeka i voljet ćeš svaku minutu te avanture, napisala je.

Jeste li i vi jako emotivni kada su u pitanju vaša djeca?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju