Iako je povećanje grudi jedan od najčešćih estetskih kirurških zahvata kod žena, ova je tema još uvijek veliki tabu u javnosti. Tome pridonosi i činjenica što brojne slavne dame ne žele progovoriti o svojim korekcijama iako su one vidljive golim okom.

Neke dame izlažu se postupku povećanja grudi jer su nezadovoljne svojom veličinom, dok druge žele popraviti oblik. Treće se pak odlučuju za korekciju podizanja grudi nakon trudnoće i dojenja. Sve su to postupci koji mogu ne samo promijeniti fizički izgled osobe, već i povećati njezino samopouzdanje.


Američka glumica Kaley Cuoco, koja se proslavila hit-serijom "Teorija velikog praska", jedna je od rijetkih koja je javno priznala da je povećala grudi.

To mi je najbolja odluka koju sam donijela u životu, priznala je Kaley medijima. Postupku se podvrgla čim je dosegla punoljetnost i nimalo ne žali za tim.



Iako se nagađa kako se većina sestara Kardashian podvrgnula nekoj vrsti plastične operacije, Kourtney je jedina koja je javno priznala da je povećala grudi. Napravila je to s 21 godinom, kada je bila još na studiju i nije ni sanjala da će jednog dana postati reality zvijezda.

S druge strane, neke su slavne dame požalile operaciju povećanja grudi, kao što je to slučaj s Victorijom Beckham.

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje su izgledale bolje prije plastičnih operacija

Slika nije dostupna 10 slavnih žena koje su jednom plastičnom operacijom promijenile izgled cijelog lica

Nemojte raditi gluposti s grudima. Nijekala sam prije toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umjesto toga, slavite ono što imate, izjavila je Victoria Beckham za "Vogue". Prvi put je grudi smanjila 2009. godine, a drugi put 2011. nakon rođenja kćerkice Harper Seven, čime se vratila na svoju originalnu veličinu.

Dio slavnih dama za koje se zna ili nagađa da su povećale grudi otkrijte u našoj fotogaleriji.

Što mislite o plastičnoj operaciji povećanja grudi?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju