Mama Mersi i njezin kći Ivica Nola podrijetlom iz Podgore dugi niz godina bave se modom, a tu ljubav odlučile su pretvoriti u nešto više. Pokrenule su brend Nola, a njihov hit proizvod je karirana platnena torbica Bloom koja osvaja svojim slatkim i šarmantnim dizajnom.

Galerija Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 6 Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 8 Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 5 +11 Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto

Mersi Nola prije dvije godine počela je izrađivati pletene torbice, a ubrzo su on i njezina kći Ivica zaključile da bi svoj rad trebale predstaviti široj publici. Tako je nastao brend Nola u čijoj se ponudi mogu naći torbice i nakit, a uskoro će izbaciti i ljetne šešire.

Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 2 Slatka 'bloomica' najtraženija je torbica hrvatskog brenda Nola (Foto: Brend Nola)

Svi proizvodi koji izađu iz naše radionice su potpuno ručni rad, izrađeni s mnogo ljubavi i pažnje. Svaka pletena torbica kukiča se po nekoliko dana, a nakon toga ide proces štirkanja, oblikovanja, sušenja, umetanja ručki i ostalih ukrasnih dijelova, opisuje Ivica Nola. Preslatke torbice s volanima izrađene od platnene karirane tkanine naročito se ističu svojim šarmantnim dizajnom idealnim za proljeće i ljeto.

Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 14 Platnene karirane torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto (Foto: Brend Nola)

Volani su nam se učinili idealnim dodatkom za ljeto i proljeće i onda se tu još umiješala i ružičasta karirana tkanina i nastala je 'ljepotica' Bloom. Kako se potražnja za tim modelom torbice povećala, odlučili smo je izraditi i u drugim bojama i uzorcima, otkriva Ivica.

Slatka "bloomica" njihova je najtraženija torbica kao i kukičane manje torbice s drvenim ručkama. Boje koje dominiraju su bež, pink i narančasta. U planu im je proširiti ponudu na veće pletene torbe, koje bi bile idealne za plažu i popodnevne šetnje. Torbice izrađuju po narudžbi, ali se uvijek drže svog prepoznatljivog dizajna.

Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 15 Svi proizvodi koji izađu iz radionice brenda Nola potpuno su ručni rad (Foto: Brend Nola)

Uvijek izađemo u susret ako kupac želi neku drugu boju ili veličinu. Uglavnom sve narudžbe dolaze iz Hrvatske, ali imamo narudžbe i iz drugih zemalja, uglavnom iz Slovenije i Njemačke.

Svi vole i cijene ručni rad i jako nam je drago da je publika prepoznala vrijednost 'handmade' proizvoda. Imamo i mogućnost ručnog vezenja citata i imena u unutrašnjosti torbe, što svaki proizvod može učiniti još više personaliziranim i idealnim poklonom voljenoj osobi, dodaje vlasnica hrvatskog brenda Nola.

Heklane i platnene torbice s volanima hrvatskog brenda Nola idealne su za proljeće i ljeto - 11 Kukičane torbice s drvenim ručkama ističu se romantičnim i ženstvenim dizajnom (Foto: Brend Nola)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju