Inspiriran medicinsko-estetskom tehnikom liftinga, Biologique Recherche je razvio masku Platysma. Istinsko rješenje protiv opuštenosti, ova je maska posebno osmišljena za djelovanje na pojavu spuštenosti kože.

Natopljena formulom s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka protiv ptoze, za podizanje i učvršćivanje kože, maska pruža istinski učinak liftinga. Volumeni lica postaju skladniji, a oval redefiniran.

Koža je zaštitna barijera o kojoj se moramo bolje brinuti

Kao i svi organi, koža je podložna starenju. Ona je istinska zaštitna barijera i s vremenom prolazi kroz brojne promjene. Lice postaje naborano, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo.

Istinska inovacija protiv opuštanja, Platysma je posebno osmišljena da djeluje na oval lica. U samo jednom tretmanu kombinira prednosti antigravitacijske maske i maske protiv ptoze za redefinirane konture lica, skladnije volumene i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti.

Preporučena njega za trenutna stanja kože s opuštenim konturama

Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade, osiguravajući stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimiziranu učinkovitost.

Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze par excellence, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva.

Tako volumeni ponovo postaju skladniji, a oval lica redefiniran. S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja.

Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije. Naposljetku, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus za zadržavanje i poboljšanje ovala lica.

Što kažu žene koje su isprobale Platysma masku?

Test upotrebe proveden na 20 dobrovoljaca u dobi od 46 do 69 godina koji pate od pojave ptoze, nakon jednokratnog nanošenja proizvoda tijekom 20 minuta.

 • 85 posto sudionika smatra da proizvod vraća napetost kože
 • 80 posto sudionika smatra da je koža vidljivo zategnuta
 • 75 posto sudionika primjećuje efekt liftinga na donjem dijelu lica
 • Ublažavaju pigmentacijske mrlje.

Nevjerojatno učvršćujuće djelovanje

Biljni sok crne mahunice i ekstrakt raži potiču sintezu glavnih sastavnica izvanstanične matrice. Poboljšavaju biomehanička svojstva kože, koja obnavlja elastičnost i čvrstoću.

Djelovanje liftinga

Kompleks crvenih algi, ekstrakt ploda tare i ekstrakt manioke stvaraju nevidljivu mrežicu na koži za trenutačni učinak zatezanja i liftinga. Zajedno djeluju na smanjivanje opušteno sti kože redefiniranjem kontura lica

Platysma sadrži brojne prednosti:

 • Smanjuje pojavu ptoze lica
 • Mehanički zateže oval lica
 • Pruža trenutačni učinak liftinga
 • Redefinira liniju čeljusti
 • Popravlja konture lica.

Preporuke za potrebu

 1. Za pojačanje učinka maske Platysma, ona se može koristiti u kombinaciji sa steznikom za bradu da bi se potaknulo prodiranje aktivnih sastojaka i optimiziralo djelovanje na reljef i volumen lica.
 2. Masku Platysma nanesite na lice prema uputama na vrećici. Zatim postavite steznik.
 3. Oval lica: Za ciljano djelovanje na područje čeljusti, postavite trake steznika s obje strane u razini ovala lica.
 4. Podbradak: Za tretman učvršćivanja područja ispod brade, postavite jednu traku steznika ispod brade, a drugu iznad vrata.
 5. Nakon 20 minuta skinite trake steznika brade, a zatim i masku. Pokretima zaglađivanja iznutra prema van, od vrata do vrha lica masirajte kožu da upije višak proizvoda.
 6. Potom možete nastaviti s fazom njege: nanesite Sérum Matriciel Visage i Crème ADN Métamorphique

Više od četrdeset godina Biologique Recherche kreira te isključivo u Francuskoj proizvodi i na tržište stavlja tretmane za njegu kože i kozmetičke proizvode jedinstvenih formula visoke koncentracije, a izrađene isključivo od prirodnih ili biotehnoloških aktivnih sastojaka bez mirisa.

Metodologija Biologique Recherche temelji se na znanstvenoj i vizionarskoj koncepciji tretmana i proizvoda u službi ljepote te ultra personaliziranom pristupu, jamstvu vidljivih rezultata.

Biologique Recherche je prisutan u više od 85 zemalja, u medicinskim i dnevnim spa, kao i u najprestižnijim hotelskim spa. Ekskluzivni salon, Ambassade de la beauté, nalazi se na Avenue des Champs-Elysées 32 u Parizu. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju