Chanel je predstavio svoj prvi Fragrance & Beauty kreativni studio u Zadru u Hrvatskoj. Na otprilike 82 četvorna metra, od čega je 30 dio krovne terase – ovaj otvoreni maloprodajni prostor dizajniran je da ponudi kupcima novo iskustvo brenda i njegovu transformativnu moć.

Galerija Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 7 Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 5 Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 4 +4 U Fragrance & Beauty kreativnom studiju u Zadru Chanel profesionalci daju besplatne parfemske savjete Od 25. srpnja do 31. kolovoza kupci će biti pozvani da otkriju ultimativno luksuzno Chanelovo iskustvo, tijekom kojeg će ih posluživati specijalizirani tim.

Nadahnuti prepoznatljivim potpisom modne kuće Chanel, ovaj moderno dizajnirani prostor poziva klijente u svijet Chanel Fragrances & Beauty kako bi iskusili kreativnost i ekpertizu brenda.

DIZAJN
Od crnih i bijelih boja do lakiranih tekstura, štandovi odjekuju unikatnim potpisom modne kuće Chanel. Struktura naglašava prekrasne nijanse Chanelovih proizvoda dekorativne kozmetike kao što je ljetna boja šećerne vune, odvažna narančasta i vatreno crvena. Chanel donosi još više svježine i energije u grad.

Chanelprvi Fragrance & Beauty kreativni studio Chanelprvi Fragrance & Beauty kreativni studio (Foto: Chanel)

PLAY WITH COLORS

Chanel vas poziva da se igrate s bojama i teksturama šminke s prijateljicama ili članicama obitelji, da se okuražite za novi izgled s odvažnim modnim dodacima te da iskažete svoju kreativnost s izvrsnim make-up rezulatima. Svaki će gost na raspolaganju imati ekspertizu 5 profesionalnih make-up artista i 12 beauty savjetnika te je moći prilagoditi svojim potrebama i tipu kože. Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 6 Fragrance & Beauty kreativni s prekrasnim pogledom na Morske orgulje (Foto: Chanel)

LUKSUZNE USLUGE
Svježi kokteli, pultovi za manikuru, prekrasna šminka i olfaktorna otkrića bit će ponuđena gostima kako bi doživjeli ultimativno Chanel iskustvo.

Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 7 Prvi Fragrance & Beauty kreativni studio u svijetu u lejtnim je bojama šećerne vune i vatreno crvene Foto: Chanel

Na meniju će se naći sedam besplatnih usluga, kao što je “Express your style” (Iskaži svoj stil) kroz šminku koju će vam nanijeti visažist, “Perfect brow” (Savršene obrve) ili “Skincare essential” (Osnova njege kože) koji će vam pomoći da pronađete i usvojite rutinu idealnu za vašu kožu.

Na ovom eksluzivnom mjestu naći će se i Chanelovi mirisi, uključujući "Coco Mademoiselle Intense" ili posljednja kreacija Oliviera Polgea parfem "Blue de Chanel".

Chanelov “Play with Colors” studio nalazi se kod Morskih orgulja, a radi svakog dana od 9 do 23 sata do 31. kolovoza ove godine. Chanel lab u Zadru otvoren je do 31. kolovoza - 3 U Fragrance & Beauty kreativnom studiju u Zadru Chanel profesionalci daju besplatne parfemske savjete Foto: Chanel

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju