Pletene haljine hit su svake jeseni. Ne samo da je riječ od toplim komadima odjeće koji pružaju zaštitu od jesenskih temperatura već se vrlo lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike.

Galerija Pletene haljine hit su svake jeseni s.Oliver haljina, 499 kn Reserved haljina, 359,90 kn +7 H&M haljina, 376 kn

Ovisno o odabranom modelu i boji pletene haljine, mogu se nositi na posao, kavicu s prijateljicama ili večernji izlazak. Izvrsno se kombiniraju uz gležnjače, štikle i čizme visokih sara. Spariti ih možete čak i s tenisicama.

Povrh svega, ovaj tip haljina obično je napravljen od rastezljivih mješavina tkanina, koje se prilagođavaju individualnoj figuri te izvrsno pristaju damama bez obzira na konfekcijsku veličinu.

Reserved haljina, 359,90 kn Reserved haljina, 359,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći različiti modeli mini, midi i maksi kroja u širokoj paleti boja – od svevremenske crne boje do haljina u upečatljivim jarkim nijansama.

Balerinke su na popisu omiljene jesenske obuće A nisu gležnjače: 15 modela cipela s ravnim potplatima u kojima ćete ušetati u jesen

Mi smo zavirili u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela pletenih midi i maksi kroja koje se mogu naći po cijeni od 179 do 517 kuna, a koje će se nositi na hrvatskim ulicama ove jeseni.

Fashion Nova haljina, 339 kn Fashion Nova haljina, 339 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju