Kupovina traperica mnogim ženama zadaje glavobolje, naročito ako imaju obline. O tom problemu iskreno je progovorila i XL ljepotica Lucija Lugomer te svoje riječi potkrijepila fotografijama u kojima pozira u uskim trapericama

Ni plus size modelu Luciji Lugomer, kao i mnogim ženama s oblinama, nije lako naći dobar model traperica. Žene građe oblika pješčanog sata teško pronalaze traperice koje će im dobro stajati na stražnjici i bokovima, a da im u struku nisu prevelike.

Ni plus size modelu Luciji Lugomer, kao i mnogim ženama s oblinama, nije lako naći dobar model traperica

Upravo takav problem ima i Lucija Lugomer, a da će sva tri nova para traperica morati nositi krojačici potkrijepila je fotografijama na kojima se vidi koliko joj traperice 'plešu' oko struka. Uz fotografije Lucija je na svom Facebooku podijelila i post u kojem je opisala svoju potragu za trapericama.

'Došao opet i taj dan! Traženje traperica, saznanje kakva je situacija na 'tržištu' te na kraju završila s tri nova para u ormaru. Nažalost, sve će ići kod krojačice kako bi se suzile te moje traperice automatski koštaju više nego sama kupovina istih. Ali, što je-tu je! Navikli smo, zar ne?


Moram priznati da sam malo izašla iz svog 'kalupa' te probala i one svijetle i one poderane, itd... Pa čak završila i s kupljenim bermudama što nikada nisam nosila, hehe. Traperice u sebi sadrže isključivo 2 posto elastina tako da je veličina pa i cijena istih bila veća.

Ja sam zadovoljna, kako se Vama čini?'
, napisala je Lucija, a u komentarima su je pohvalili da je žena i pol što dokazuje i fotografija Lucije Lugomer u bijelom bikiniju.

Neke žene priznale su da proživljavaju istu 'muku':

'Isto mi je kao i tebi. Pet puta idem kupovati traperice (i općenito hlače). Stražnjicu i bokove nikako pospremiti u njih, a oko struka stane još jedna ja :-( I onda ista priča, plati traperice, plati krojačicu, na kraju mi nikakve povoljne cijene ne dođu povoljno nego isto ili skuplje', napisala je Dolores.

'Definitivno najgora stvar kod šopinga mi je kupovat traperice/hlače. Nađem neke totalno kul, probam svoj broj, a one ne mogu preko bokova, a u struku velike! Poludim cijeli dan tražeći neke u koje mogu stati i onda sva frustrirana uzmem prve u koje uđem i ljuta odem doma. Srećom mi baka naučila oca šivati na mašini pa ne moram plaćati krojača dodatno', komentirala je Marilena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju