Plus size manekenka Lucija Lugomer još je jednom ponosno pokazala da izraz bikini tijelo nije rezerviran samo za određene (nametnute) standarde. U bikiniju cvjetnog uzorka Lucija je pokazala svoje raskošne obline

XL model Lucija Lugomer uživa u ljetnim radostima i ponosno pokazuje svoju ženstvenu figuru u bikiniju. Na svom Facebooku objavila je fotografija u bikiniju retro kroja i šarenog cvjetnog uzorka brenda Yamamay. Brojne žene pohvalile su njen izgled, ali i bikini koji će, sudeći prema komentarima ispod Lucijine fotografije, ovoga ljeta biti među popularnijima.

Plus size manekenka Lucija Lugomer još je jednom ponosno pokazala da izraz bikini tijelo nije rezerviran samo za određene standarde

Gornji dio bikinija iz Yamamay linije Happy Flowers lijepo podiže grudi te je ukrašen mašnicom koja mu da je romantičnost. Donji dio ima visoki struk zbog čega je odličan izbor i ako želite skriti trbuščić. Doznajte i koji kroj kupaćih gaćica vam najbolje pristaje.

Lucija Lugomer uvijek poziva žene da se osjećaju dobro u vlastitoj koži te im pokazuje da lijepo nije samo vitko i mršavo.

'Kad sam samu sebe zavoljela, počela sam ostavljati sve što nije bilo zdravo za mene. To je uključivalo ljude, poslovne, vlastita uvjerenja i navike – sve zbog čega sam se osjećala malom. Moja sposobnost prosuđivanja to je nazivala nelojalnost. Sada to vidim kao ljubav prema samoj sebi', napisala je Lucija uz fotografiju u cvjetnom bikiniju, a među komentarima oduševljenja našao se i ovaj:

'Bravo!! Tako se nose obline!! Živjela ti meni!! Ponosna sam na tvoju guzu.'

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju