Mnogima omiljeno doba godine sve je bliže, a kako biste imali s čime nazdravljati onom lijepom što vam se ove godine dogodilo, donosimo vam recepte za koktele po vašoj mjeri.

Šteta je ostati vjeran jednom koktelu kada postoji toliko različitih verzija u kojima možete uživati. Za one koji ne vole previše istraživati pripremili smo kviz u kojem sve što trebate je označiti što volite, a mi ćemo vam ponuditi recept za koktel koji ćete sigurno željeti isprobati.Advertisement

Pronađite piće kao krojeno po vašem ukusu i uz Schweppes Slimline tonik u njemu uživajte bez grižnje savjesti. Kao jedan od ključnih sastojaka, Schweppes Slimline tonik je napitak s nula posto šećera, koji će svojim intenzivnim, nježno-gorkim i reskim okusom svakom koktelu dati karaktera. Iako posebno dobro ide uz džin, oduševit će vas i u drugim kombinacijama.

Riješite kviz i u tren oka otkrijte koji je koktel idealan za vas, a još inspiracije za koktele idealne za blagdanska druženja potražite ovdje.

KVIZ – Koktel po tvojoj mjeri

Quiz Maker - powered by Riddle

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Schweppes po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju