Koliko puta ste se našli u mreži izgovora baš netom prije nego što biste kretali na dijetu. Htjeli mi to priznati ili ne, uvijek zavidimo poznatim osobama kako imaju osobnog trenera, kuhara i nutricionista koji vode brigu o njihovom izgledu i zdravlju?

E, pa donosimo vam dobre vijesti! 

Pronašli smo mjesto na manje od sat vremena od Zagreba gdje i vi možete imati isti tretman uz potporu stručnjaka.

Terme Šmarješke toplice smještene su u prirodnom okruženju jugoistočne Slovenije, u srcu blagotvorne klime i ljepotama prirode koji se izuzetno dobro nadopunjuju s ljekovitim učincima toplih termalnih izvora.

Hotel Vitarium Superior Hotel Vitarium Superior Foto: Terme Krka

Ove terme su na glasu kao centar za tretmane osobama koje imaju određene bolesti srca i krvnih žila, no u svojoj ponudi imaju i programe sve one koje opterećuje prevelika tjelesna težina, neredovita i loša probava i stalni osjećaj umora te im je potrebna promjena životnog stila.

Hotel Vitarium Superior Hotel Vitarium Superior Foto: Terme Krka

Bit ćete smješteni u zagrljaju zelenih dolenjskih brežuljaka u hotel Vitarium Superior s četiri zvjezdice, a okružuje ga prekrasan lječilišni park i netaknuta priroda s mnogim aktivnostima poput staza za šetanje i bicikliranje. Sobe i suite u hotelu su svijetle i prostrane, a najzahtjevnijima je na raspolaganju i luksuzni predsjednički apartman. O samom luksuzu smještaja govori i niz nagrada koje su osvojili; najbolji slovenski wellness i National Geographic Traveller Luxury Spas nagrade.

Program SlimFit

U Termama Šmarješkim Toplicama osmislili su program SlimFit, cjelovit program pod vodstvom stručnjaka iz nekoliko područja, te je prilagođen svakoj osobi ovisno njenom dosadašnjem načinu života i ciljevima. SlimFit programima se želi postići promjena stila života osobe, kao što su primjena načina prehrane te stjecanje navike redovne fizičke aktivnosti. Iz Terma Krka osobito se ponose ovim nagrađivanim programom jer učinkovito i bez rizika za zdravlje sagorijeva masne naslage, učvršćuje mlohave dijelove tijela, povećava pokretljivost i stimulira regeneraciju tkiva.

Program počinje pregledom kod liječnika, gdje se utvrđuje vaše fizičko stanje; provodi se kardiotest, analiza strukture tkiva i test opterećenja (ergometrija) pretraga koja se provodi na pokretnoj traci u cilju otkrivanja poteškoća u radu srca. Nakon toga slijedi uvodno savjetovanje o prehrani. Tih sedam dana bit će ispunjeni različitim aktivnostima poput terapija limfnom drenažom, IR lipolizom i sl.

Fizičku aktivnost obavljat ćete uz nadzor osobnog trenera, bilo da se radi o visinskom treningu koji poboljšava kondiciju i povećava imunu sposobnost tijela. Moći ćete otkriti čari nordijskog hodanja ili pace vježbe, odraditi ćete aerobik u vodi, plivanje, pilates i kardiokros trening. Kako biste opustili mišiće za vas su pripremili opuštajuće masaže; aromaterapija (masaža) za mršavljenje, klasična ručna masaža i relaksacijska kupelj koja garantira potpunu relaksaciju umornih mišića.

Ukusno i zdravo piće unutar Slim-Fit programa Ukusno i zdravo piće unutar Slim-Fit programa Foto: Terme Krka

Raznovrsna i zdrava prehrana bitna je stavka svakog programa gubitka kilograma. Nutricionisti svakoj osobi pristupaju indvidualno i prilagođavaju jelovnike vašim potrebama i ukusu, te ćete uz pomoć savjetovanja sa stručnjacima doći do najboljeg plana prehrane koji će pogodovati mršavljenju.

Jelovnici su nadopunjeni izuzetno svježim i domaćim namirnicama koje su kupljene kod lokalnih dobavljača.

SlimFit, 7–dnevni

Fizička aktivnost u Hotel Vitarium Superioru Fizička aktivnost u Hotel Vitarium Superioru Foto: Terme Krka

Promijeniti navike glavni je cilj plana za mršavljenje i oblikovanje tijela. Vaša snaga volje je najvažnije oruđe u ovom procesu. Na dnevnoj bazi oko nas su mnoga iskušenja kojima se teško oduprijeti. Zato odlaskom na aktivni odmor, kao što je SlimFit program, naći ćete se u društvu ljudi koji imaju isti cilj, okruženi stručnjacima koji će vam pomoći, biti podrška i naučiti vas kako da istinski brinete o svom tijelu te da nađete recept koji funkcionira samo za vas. Ukoliko nemate tjedan dana za sebe, postoji i kraća verzija ovog odličnog programa o kojoj više možete saznati na ovdje.

Terme Šmarješke Toplice često imaju akciju na svoje odlične ponude, pa pratite njihovu stranicu i uhvatite dobar popust.

Terme Šmarješke Toplice Terme Šmarješke Toplice Foto: Terme Krka

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju