U svim ARGENTUM srebrnarnicama započelo je veliko sniženje

U svim ARGENTUM srebrnarnicama započelo je veliko sniženje nakita i satova tako da sada vaše omiljene modne dodatke ili poklone za svoje najbliže možete kupiti po značajno nižim cijenama! Gotovo cjelokupan asortiman srebrnog nakita u ARGENTUM-u ima cijene niže za 50%, a prepolovljene su i cijene nakita od čelika te remena za satove dok su apsolutno svi satovi iz asortimana sniženi za 40%. Popust od 25% odobrava se na cjelokupan asortiman zlata, zlatni nakit i zlatnike te briljante, kao i na novu kolekciju srebrnog nakita. Podsjetimo, u ARGENTUM srebrnarnicama na rasprodaji do isteka zaliha sa cijenama nižim za čak 70% nalazi se i dio asortimana srebrnog nakita. Svi popusti u srebrnarnicama vrijede bez obzira na način plaćanja stoga iskoristite veliko sniženje, uputite se u najbližu ARGENTUM srebrnarnicu i uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno!

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih hrvatskih stručnjaka u proizvodnji nakita pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću. Darujte nakit, jer u njemu su satkane emocije, doživljaji i toplina ovih blagdana kojih ćete se, sa svojim najmilijima, rado prisjećati tijekom cijele godine.
U galeriji donosimo mali pregleda najnovijih artikala iz ARGENTUM poslovnica.

Argentum srebrnarnice nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar.

Više informacija potražite na www.argentum.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju