Fotografije vaših kućnih ljubimaca uvijek nas razvesele, a naše čitateljice ovoga puta raznježile su nas fotografijama svojih pasa i maca kako spavaju ispod dekice.

Nema ništa slađe nego zavući se pod toplu dekicu na hladan dan i guštati uz knjigu ili film dok ispijamo šalicu toplog čaja ili vruće čokolade. A vole se pod dekicu zavući i naši kućni ljubimci koji, kao i ljudi, također vole biti na toplom i sigurnom.

I naše čitateljice imaju pse i mace koji znaju da je ponekad najbolje dan provesti ispod dekice, fino se ušuškati i zaboraviti na brige...

Naša objava na Facebooku "Sreća je nedjelja ispod dekice" s fotografijom dva psića pokrivenih dekicom prikupila je mnoštvo vaših komentara, a naše drage čitateljice razveselile su nas i fotografijama svojih kućnih ljubimaca koji bezbrižno spavaju pod dekicama.

Toliko slatkoće morali smo skupiti na jednom mjestu u fotogaleriji koja će vas totalno raspekmeziti. Uz mace i peseke primijetit ćete i jednog zečeka koji se baš želio fotografirati sa svojim psećim prijateljem. Ma, potpuno su neodoljivi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju