Iako se na trenutak činilo kao da je svijet stao, Kraljevstvo je nakon smrti kraljice Elizabete ipak moralo nastaviti sa svakodnevnim dužnostima i obavezama.

Galerija Djevojčica Charlotte i princeza od Walesa Djevojčica Charlotte i princeza od Walesa - 2 Djevojčica Charlotte i princeza od Walesa - 3 +2 Osim buketa, pokušala je princezi pokloniti igračke, odjeću i šampon

Prve dužnosti nakon razdoblja žalovanja odvele su princezu od Walesa i njezina supruga, prijestolonasljednika Williama, u grad Holyhead u Walesu kako bi podijelili nagrade za hrabrost volonterima spasiocima iz Holyheada, velške postaje za spašavanje čamaca.

Kraljevsku obitelj ipak je zasjenila jedna predivna djevojčica, koja je ukrala srce princeze od Walesa.

Dvogodišnja Charlotte nosila je crvenu velšku nošnju i bijele starke Converse dok je slagala donacijsku košaru za majke i bebe slabijeg imovinskog statusa.

Crvena haljinica u kojoj je izgledala poput crvenkapice, crni šeširić i minijaturne tenisice malo su koga ostavili ravnodušnim. Djevojčica je pokraj crkve svetog Tome u Swanseaju pakirala odjeću i igračke za lokalnu organizaciju koja pomaže bebama, a Catherine ju je brzo primijetila i došla joj pomoći.

Djevojčica Charlotte i princeza od Walesa - 3 Dvogodišnja Charlotte i princeza od Walesa slažu donacijsku košaru za bebe (Foto: Profimedia)

Zahvalna djevojčica princezi od Walesa je poklonila plastičnu bočicu za bebe, nakon čega su se zagrlile. Brzo im se pridružio i William, kojemu je djevojčica uporno htjela pokloniti dječje čizme. William se također rastopio i prokomentirao kako su to zaista slatka i sićušna stopala.

Catherine i William upoznali su i majku malene djevojčice, a niti ona nije mogla spriječiti darežljivu Charlotte da budućim kraljevima pokloni sve što je naumila. Nakon bočice Charoltte je princezi poklonila šampon te buket cvijeća, koji je princeza na kraju ponijela sa sobom.

Catherine Middleton i mali Theo: Slatki trenutak zbog kojeg se princeza smijala od srca Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer - 5 +4 Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer

Dok se princ družio s vikarima crkve, među kojima je i tata malene djevojčice, Catherine je ponovno potražila svoju malenu prijateljicu kako bi joj rekla da i ona ima jednu Charlotte.

Djevojčica Charlotte i princeza od Walesa - 1 Princezi i malenoj Charlotte, pridružio se i budući kralj William (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju