Nova TV u petak, 20. siječnja emitira TV premijeru turskog filmskog megahita "Vječna ljubav'" (Sonsuz Ask), koji na male ekrane donosi vrtlog emocija i ljubavnu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U glavnim ulogama pojavljuju se omiljeni glumac Murat Yildirim, koji je vojsku obožavatelja stekao nakon uloga u uspješnim serijama kao što su ''Asi'' i ''Ljubav i kazna'', te jedna od najpoznatijih turskih glumica Fahriye Evcen, koja se proslavila ulogom u seriji ''Kad lišće pada'', a široj javnosti poznata je i po braku sa svjetski poznatim glumcem Burakom Özçivitom.

U ovoj šarmantnoj romantičnoj drami Murata gledamo u ulozi Cana, uglednog doktora, profesora i briljantnog kirurga u bolnici koji svaki trenutak svojeg života posvećuje brizi o pacijentima. Užurbanost svakodnevice i kompleksnost posla ne dopuštaju mu da uživa u malim radostima života, a svaki trenutak pomno je unaprijed isplaniran. Farhriye ulazi u ulogu mlade i lijepe djevojke Zejnep koja ima tragičnu prošlost.

Ona je zaposlena kao čistačica u Canovoj kući i zajedno sa sestrom živi skromnim životom. Za razliku od Cana, njezin život, iako određen teškom sudbinom, pun je boja i optimizma, a sreću pronalazi u malim stvarima. Iako se na prvi pogled čini da nemaju ništa zajedničko, sudbine Cana i Zejnep neočekivano se isprepleću.

Njihov odnos počinje se razvijati, a ljubav polako poprimati svoje obrise, no na putu do sreće morat će donijeti teške odluke i prevladati nepremostive prepreke.

Film ''Vječna ljubav'' postigao je veliki uspjeh i pridobio brojne obožavatelje u Turskoj, ali i u zemljama izvan nje. Glumica Fahriye Evcen 2017. godine osvojila je Turkey Youth Awards za najbolju filmsku glumicu, a film je 2018. godine nominiran u kategoriji najboljeg filma, dok je iste godine Murat Yildrim nominiran za najboljeg glumca.

O glumcima:

Fahriye Evcen

Prekrasna i talentirana glumica Fahriye Evcen rođena je u njemačkom gradu Solingenu kao najmlađa u obitelji s četvero djece. Iako je slavu stekla glumeći u Turskoj, Fahriye i dalje ima njemačko državljanstvo, ali sa svojim suprugom, glumcem Burakom Özçivitom, i sinom Karanom već godinama živi u Istanbulu. Fahriye je diplomirala menadžment i sociologiju, a osim toga tečno govori čak četiri jezika. Zahvaljujući očaravajućoj ljepoti ostvarila je i vrlo uspješnu karijeru u modelingu.

Prema izboru portala Buzznet, koji prati živote poznatih i slavnih, 2017. godine zanosna glumica uvrštena je na listu 30 najljepših žena na svijetu.

Murat Yildirim

Murat Yildirim rođen je 1979. godine u Konyi. Prve glumačke korake napravio je još u osnovnoj školi kada je nastupio s ulogom u predstavi koju je postavio njegov otac, školski učitelj. Diplomirao je na tehničkom fakultetu Yildiz u Istanbulu. Međunarodnu slavu postigao je ulogom Demira Dogana u popularnoj seriji ''Asi'', a poznat je i po seriji ''Ljubav i kazna'', u kojoj je utjelovio lik šarmantnog Savaša.

Ova romantična drama nije samo intrigantna već i duboko dirljiva. Ne propustite je pogledati u petak na Novoj TV.

Turski film 'Vječna ljubav' Romantična drama 'Vječna ljubav' (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju