Ljeto je, a život ljeti je lijep. Čak i kada se temperature približe 40 stupnjeva Celzijevih, pomisao da ćemo u nekom trenutku uživati na plaži, uz more, olakša nam i tu situaciju.

Ljudi su sretniji ljeti. Ovo godišnje doba kao da je posvećeno uživanju i druženju s ljudima koje volimo. Ljeti smo opušteniji, ljetna garderoba je divna i lepršava, a ispijanje koktela na otvorenom u društvu najboljih prijateljica poseban je gušt.

Ljeti su dani dugi pa napokon imamo dovoljno vremena za sve što želimo raditi. Vani smo, trčimo, plivamo, izležavamo se na plaži. Preplanuli ten još je jedan plus tog divnog ljeta.

Jednim klikom skinite savršenu ljetnu pozadinu za desktop ili mobitel koje vam poklanjamo.

Ljeto je opušteno, bezbrižno i optimistično, a uvijek može biti još i bolje. I mi smo tu da vam ga učinimo još barem mrvicu ljepšim. Za vas smo pripremili poklon - 20 ljetnih pozadina za vaša računala i mobitele (10 za desktop i 10 za mobitel).

Samo jedan klik dijeli vas od idealnog ljetnog ruha za vaše uređaje. Motivi su razni - lubenica, more, sladoledi, uživanje na plaži i ona nama omiljena ljetna riječ - pomalo.

Kada skinete pozadinu, točno tako nastavite kroz ljeto - pomalo.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju