Brojnima omiljeni i najveseliji dio blagdana je Božićno jutro i odmatanje poklona koji su strpljivo ispod jelke čekali da ih osoba kojoj su namijenjeni otvori i na licu dobije najiskreniji osmijeh. Upravo zbog takve čarolije trebali bi se dodatno potruditi i ne dopustiti da nas situacije poput brojnima poznatog nedostatka novca, vremena i ideja sputaju na putu do darivanja najbližih

Čak i najskromniji znak pažnje, onaj s potpisom 'od srca', dovoljan je da nadmaši najskuplji poklon. Maštovito, praktično i unutar realnih gabarita kućnog budžeta bile su osnovne vodilje za naših osam prijedloga poklona do 55 kuna namijenjenih najmilijima od tate do djeteta.

>> 10 super načina na koje kuglice mogu ukrasiti dom

Uz malo volje i inspiracije, pronašli smo čak tri sitnice koje čine sadržaj svakog pojedinačnog poklona. Takvi će nesumnjivo dodati malo čarobne prašine na ovo vrijeme nesebične razmjene ljubavi i prijateljstva.

U našoj fotogaleriji pogledajte pakete poklona do 55 kuna kojima ćete razveseliti prijateljicu, partnera, dječicu te mamu i tatu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju