Ovih dana ćete, ako već niste, krenuti u potragu za poklonima za vaše najmilije. Ako među svojim voljenima imate pravu zaljubljenicu u beauty proizvode koja obžavama maziti i paziti svoju kožu i kosu, onda ćete je sigurno obradovati nekim proizvodom zahvaljujući kojem će njezine kosa i koža izgledati još bolje i ljepše.

Galerija Beauty proizvodi su idealan poklon za žene koje vole maziti i paziti kožu i kosu Afrodita Proffesional Pure Gold 24ka luksuzna maska, 44 eura Frankly Good šećerni piling za tijelo, 15 eura +7 Leonor Greyl L'Huile De ulje za kosu, 38 eura

Ako vam treba pomoć oko kupovine, za sve vaše ljubiteljice beauty proizvoda u nastavku smo izdvojili deset opcija s kojima ih možete razveseliti za ove blagdane. Popis je šarolik pa možete birati izmđu proizvoda za njegu kože lica, tijela, usana, ali i kose.

Afrodita Professional Pure Gold 24ka luksuzna maska

Ova maska je odličan izbor za one kojima "obične" kreme nisu dovoljne. Sa zlatnim aktivnim sastojcima obavija zahtjevnu zrelu kožu u bezvremenski sjaj i dugotrajnu udobnost. Namijenjena je za suhu, umornu kožu lica, vrata i dekoltea.

Afrodita Proffesional Pure Gold 24ka luksuzna maska, 44 eura Afrodita Proffesional Pure Gold 24ka luksuzna maska, 44 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Frankly Good šećerni piling za tijelo

Ovo je piling namijenjen za čišćenje, eksfolijaciju i njegu tijela tijekom tople kupke ili tuširanja. Sitni kristali šećera izvršiti će eksfolijaciju tijela, a kozje mlijeko, maslinovo ulje i kakao maslac dodatno njegovati i hidratizirati kožu.

Frankly Good šećerni piling za tijelo, 15 eura Frankly Good šećerni piling za tijelo, 15 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

L’Huile De Leonor Greyl

Ovaj kultni tretman kosu trenutačno hidratizira, raspliće, štiti, omekšava i proljepšava. Sadrži organsko kokosovo ulje, organsko ulje sjemenki sezama, organsko ulje jojobe te organsko ulje sjemenki suncokreta.

Ulja sadrže sve vitamine i hranjive sastojke koji hidratiziraju i jačaju kosu. Idealno je korištenje tijekom cijele godine, a posebno će goditi kosi koja je suha.

Leonor Greyl L'Huile De ulje za kosu, 38 eura Leonor Greyl L'Huile De ulje za kosu, 38 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Immortella krema za područje oko očiju s bio-retinolom

Krema je ovo koja zaglađuje, posvjetljuje i hidratizira kožu oko očiju. Pomaže oko tamnih kolutova, suhoće, finih linija i bora.

Immortella krema za područje oko očiju s bio-retinolom, 16,90 eura Immortella krema za područje oko očiju s bio-retinolom, 16,90 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

LaPiel Glow BABE pink

Ovo je hidratantna, mirisna i sjajna vodica koja koži daje sjaj, njeguje je, hidratizira te poboljšaav njezinu elastičnost. Namijenjena je za lice i tijelo.

LaPiel Glow BABE pink LaPiel Glow BABE pink (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Biologique Recherche Biokiss balzam za regeneraciju usana

Ovo je odličan balzam za regenraciju koji hrani i obnavlja ispucalu i suhu kžu usana. Zahvaljujući antioksidativnim i smirujućim svojstvima štiti usne od štetnih vanjskih utjecaja, dajući im osjećaj ugode i mekoće.

Biologique Recherche Biokiss blazam za regeneraciju usana Biologique Recherche Biokiss blazam za regeneraciju usana (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kiehl's Creme de Corps bogat, nemasan losion za tijelo s kakao maslacem i beta-karotenom

Ovaj nemasni losion za tijelo s kakao maslacem, beta-karotenom i skvalanom, ostavlja kožu elegantno mekom. Hidratizira suhu kožu i radi na njezinoj teksturi, a namijenjen je za sve tipove kože, posebno za suhu.

Kihehl's Creme de Corps bogat, nemasan losion za tijelo s kakao maslacem i beta-karotenom, 56,50 eura Kihehl's Creme de Corps bogat, nemasan losion za tijelo s kakao maslacem i beta-karotenom, 56,50 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uchka balancing mist

Uchka balancing mist je očaravajući blend prirodnih tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih esencija za prvi korak njege nakon čišćenja lica, osvježenje i rehidraciju tijekom dana te fiksiranje make-upa.

Uchka balancing mist, 40 eura Uchka balancing mist, 40 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Hvaroma krema za ruke Ilda

Krema sadrži ekstrakte dviju moćnih biljaka - cvijeta nevena i korijena gaveza. Dovoljno ju je naijeti jednom do dva puta dnevno kak bi vaša koža bila nahranjena i zaštićena od svakodnevnih izazova.

Hvaroma krema za ruke Ilda, 8 eura Hvaroma krema za ruke Ilda, 8 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ghrei body butter glow

Ovaj proizvod je divna kombinacija bogatih sastojaka sa iznimnom apsorpcijom koji njeguju i daju ljepotu, hidrataciju i sjaj te blagi preplanuli ton koži lica i tijela tijekom cijele godine. Odlična je zamjena za bronzer.

Ghrei body butter glow, 28 eura Ghrei body butter glow, 28 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Devet krema i jedan serum za lice koji rade sve da umanje bore i uspore starenje kože Germaine de Capuccini Supreme Definition krema za lice, 63,71 eura Afrodita Cosmetics karotin regenerativna krema, 12,99 eura Uchka Rich Cream, 60 eura +7 Immortella hidratantna anti-age krema za poticanje kolagena, 12 eura

Puderi za volumen koji odgovaraju svakom tipu kose, izdvojili smo ih osam za svačiji ukus Frizura Balea puder za volumen kose, 2,24 eura Schwarzkopf Taft puder za volumen kose, 4,37 eura +5 BioSilk Volumizing Therapy, 15,93 eura


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju