Tajni Djed božićnjak, ili Secret Santa, zabavna je igra razmjene poklona unutar obitelji, grupe prijatelja ili kolega sa posla. Ideja je jednostavna – imena svih učesnika stavljaju se ‘u šešir’, a potom svatko od njih izvlači jedan papirić i postaje Djedica na tajnom zadatku darivanja osobe koju je izvukao. Umotani pokloni dobivaju samo ime osobe za koju je poklon, a kad stigne vrijeme uručenja poklona, uz veselje koje donosi dobiveni poklon, slijedi i zabava pogađanja tko je tajni Djedica.

U igri Secret Santa uobičajeno je odrediti maksimalan iznos koji svaka osoba može potrošiti za kupovinu poklona, a nezavisno o tome odlučite li tijekom ovog adventa organizirati ovaj zabavan krug darivanja ili ne, zasigurno će vam dobro doći ove ideje za božićne poklone iz JYSKa koji će se uklopiti u određeni budžet.

 

 

MALI ZNAKOVI PAŽNJE –POKLONI ZA BUDŽET DO 50 KUNA

PR PR Foto: PR

Poklon za dragu osobu ne mora uvijek biti velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će uljepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svijećnjaci u boji ili termo šalica, odlična su ideja. U mali budžet uklopit će se i lijepa šalica za toplu čokoladu ili novogodišnji vilenjak. Ili možda kutija za čaj koju možete ispuniti lijepim vrećicama čaja dok limenka za kolače puna kolačića koje ste sami ispekli svima uvijek izmami osmjeh na lice!



DEKORACIJE U TRENDU – POKLONI DO 100 KUNA

PR PR Foto: PR

Znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju enterijera? U tom slučaju za poklon izaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su vrlo popularne skulpture tijela od kamenine kao što je LAUGE, fenjeri s LED tamerom ili dekoracije koje istovremeno mogu poslužiti za različite namjene - VALDEMAR tako može biti postolje za svijeće, pladanj ili neobičan stalak za nakit.
A svakako ne možete pogriješiti ni sa LED lampom sa prstenom (popularnim ring lightom) za što instagramičnije fotografije.


DA DRAGE USPOMENE UVIJEK BUDU TU – KREATIVNI POKLONI

PR PR Foto: PR

Kako bi ovaj tip poklona zasijao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen okvir za slike, a potom izaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu za osobu za koju spremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite personalizirati svoj poklon - sigurni smo da će uz odabrane uspomene odabrani okvir nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.

Personalizirani spa paket je uvijek odlična ideja. U košaru ili toaletnu torbicu ukomponirajte funkcionalne poklone poput perivih višekratnih blazinica VAD, valjka za poticanje cirkulacije lica od žada VALLSTA, ili lanenu masku za oči punjenu glinenim kuglicama.

PR PR Foto: PR


Predložene proizvode rezervirajte putem Click&Collect opcije kako bi vas čekali spremni pri dolasku u odabranu JYSK trgovinu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju