Valentinovo se danas slavi na različite načine i nikako nije rezervirano samo za romantične ljubavne veze. Dan zaljubljenih možete proslaviti i u društvu prijatelja, obitelji ili sa samim sobom. Bez obzira na to kako ga i s kime odlučite provesti, tri su poprilično dobra razloga zbog kojih je u redu taj dan počastiti sebe.

 

1. Zaslužujete se počastiti

Vjerojatno postoji milijun razloga i uspjeha zbog kojih se zaslužujete nagraditi nečim lijepim. Ako ste dosad to uspješno odgađali zbog ''prečih'' stvari, ovaj put stavite sebe na prvo mjesto i razmislite što je to što bi vas učinilo sretnima. Briga o sebi uključuje i povremeno ispunjavanje vlastitih želja.

Počastite se nečime što će vas još dugo podsjećati na to da je veza sa samim sobom najvažnija. Nakit je idealan komad koji će vas u užurbanoj svakodnevnici podsjećati na ljubav prema sebi svaki put kad ga pogledate, a u Argentumu možete pronaći i nakit s motivom koji za vas ima posebnu simboliku.

Ovo Valentinovo u suradnji s Argentumom i mi ćemo vas počastiti s dodatnim popustom od 10% na njihovom webshopu pa ne zaboravite prilikom online kupnje do 14. veljače iskoristiti kod ZADOVOLJNA10. 

2. Važno je voljeti sebe

Sigurno ste već puno puta čuli izreku ''Da biste mogli voljeti drugoga, prvo trebate voljeti sebe''. E, pa, ne biste je sigurno toliko puta čuli da nema nešto istinito u njoj. Ljubav prema sebi gradi se jednako kao i ljubav prema drugoj osobi, a prema najboljoj prijateljici sigurno se ne biste ponašali kao prema sebi. Često smo prema sebi pretjerano strogi, pa ovog Valentinova odvojite vrijeme za sebe i osvijestite razloge zbog kojih ste ponosni na sebe, a nakon toga se nagradite.

3. Slavite ljubav bez obzira na ljubavni status

Kako bi poznata američka pjesnikinja Emily Dickinson rekla, ''sve što znamo o ljubavi jest da je ljubav sve''. Ljubav je jedan od najsnažnijih osjećaja koji se teško može riječima opisati. Upravo zato ne postoji jedna, konačna definicija ljubavi. Svatko je gleda na neki svoj način, svatko ima svoje neke sitnice koje povezuje s osjećajem ljubavi. Neka Valentinovo bude dan kada slavite te sitnice od kojih je život sačinjen umjesto da bježite od njega i čekate da dan što prije prođe. A proslava rijetko prođe bez darova, tako da je to odlična izlika da si priuštite nešto lijepo.

Odlučite li se počastiti za Valentinovo, pogledajte našu galeriju i inspirirajte se prekrasnim komadima nakita iz Argentuma na čijem webshopu, kao čitateljice našeg portala, do 14. veljače imate dodatnih 10% popusta ako iskoristite kod ZADOVOLJNA10.

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju