Zbog visoke koncentracije bioloških, morskih i botaničkih aktivnih sastojaka formuliranih hladnim postupcima u vlastitom laboratoriju, cijenjeni francuski brend Biologique Recherche stoji iza nekih od najboljih proizvoda za njegu kože i kose. U Hrvatsku je ovih dana stigao i jedan novi preparat za njegu kose.

Kao odgovor na probleme suhe i oštećene kose, Biologique Recherche stvorio je Pommade Capillaire. Njezina formulacija oponaša ceramide kako bi se ojačao lipidni cement, a kosa učvrstila i postala sjajnijom. Time su znakovi isušivanja kose trajno smanjeni.

FAZA NJEGE
Kreacija Pommade Capillaire dio je faze njege u metodologiji Biologique Recherche. Vrlo bogat aktivnim sastojcima, ovaj melem popravlja, oblaže i štiti kosu. Pommade Capillaire oblaže kosu kao film za zaglađivanje i popravljanje vlasi kose i ispucanih vrhova. Kosa je obložena i nahranjena sve do vrhova.

REZULTATI
Ovaj je proizvod obogaćen kompleksom biljnog ulja koji restrukturira vlakna kose, zaglađuje
kutikule i ispunjava praznine u lipidnom cementu. Popravlja kosu i štiti je od svakodnevnih
štetnih utjecaja.

BLAGOTVORNI SASTOJCI
Molekula slična ceramidima, sa strukturom identičnom ceramidima, ulazi u vlakno kose poput cementa za jačanje kose i ponovno spajanje ljuskica. Kosa je manje lomljiva i popravljeni su ispucali vrhovi.

Ulje abisinije, rijetko biljno ulje poznato po svojstvima regeneriranja i svojoj glatkoj teksturi, trenutačno hrani i zaglađuje kosu. Ovo ulje revitalizira oštećenu kosu, vraća joj sjaj i snagu. To je aktivni sastojak za oblaganje u ovoj formulaciji.

Ekstrakt rajčice kosu štiti od UVA zračenja i smanjuje oštećenja uzrokovana onečišćenjem čineći kosu gipkijom i hidratiziranom.

Osim toga, ulje slatkog badema, bogato oleinskom kiselinom i vitaminom D, hidratizira,restrukturira i štiti.

Prisutnost ulja avokada, bogatog masnim kiselinama i intenzivnim aktivnim sastojkom za obnavljanje lipida, kosu čini sjajnom i jakom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju