Mjesec dana nakon što je rodila blizance popularna Beyonce otkrila ih je svijetu tako što je objavila njihovu fotografiju na Instagramu. Uz to, slavna pjevačica u objavi je napisala i njihova imena. Zavirite u članak i saznajte za koja se imena odlučila

 
Prije točno mjesec dana jedni od najpoznatijih supružnika na svijetu Beyonce i Jay-Z postali su roditelji blizanaca. Već imaju jedno dijete, kćer Blue Ivy, a sada su obitelj proširili sa sinom i još jednom kćeri.

Slavni roditelji Beyonce i Jay-Z odlučili su blizance nazvati Sir Carter i Rumi

Beyonce je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju blizanaca starih točno mjesec dana te je otkrila njihova imena. Slavni roditelji odlučili su nazvati svoju djecu Sir Carter i Rumi.

Značenje imena
Sin ima dva imena – Sir Carter. Prvo je ime riječ koja u engleskom jeziku znači "gospodin", a drugo je zapravo prezime. Jer pravo je ime slavnog repera Shawn Corey Carter.

Kćerkicu su odlučili nazvati Rumi, što je vrlo često japansko ime za djevojčice. Ono ima više značenja, a najpoznatije je ljepota.

Inače, Beyonce i Jay-Z vrlo vezani su uz broj četiri. Ona je rođena 4. rujna, on 4. prosinca, a vjenčali su se 4. travnja. Ime kćeri Blue Ivy je isto tako povezano s tim brojem. Prvo ime ima četiri slova, a drugo ime na engleskom se izgovara isto kao i rimski broj IV.

Tako i druga kćer ima kratko ime od samo četiri slova, no zanimljivo je da ime sina ipak nisu povezali s brojem četiri.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju