Kada bi morale odabrati samo jedan omiljeni model tenisica, većina žena odlučila bi se za one u bijeloj boji. Iako su popularne tijekom cijele godine, bijele tenisice trenutke najveće slave doživljavaju u najtoplijem dijelu godine.

Galerija Bijele tenisice omiljene su tijekom cijele godine Ponuda bijelih tenisica u trgovinama - 14 Ponuda bijelih tenisica u trgovinama - 13 +12 Massimo Duti, 649 kn

U proljetnim, ali i ljetnim mjesecima omiljena su obuća damama koje se tenisica ne odriču ni na najvišim temperaturama, ali u nestabilnim danima kada se temperature spuste, kada padne kiša, iz ormara ih vade i svi drugi.

Bijele tenisice savršeno se slažu uz traperice, ali jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s haljinama, suknjama i kratkim hlačicama. Postale su puno više od obuće koja se nosi samo u ležernim prigodama.

Popularnosti bijelih tenisica itekako su svjesne i trgovine, pa u svojoj ponudi imaju cijeli niz različitih bijelih modela.

Sandale brenda Next, 207 kuna Fućkaš potpetice! 15 sandala s ravnim potplatima od 45 do 359 kuna

U našoj galeriji izdvojili smo njih 15 za svačiji ukus. Tu su kožnate, kao i platnene tenisice, modeli s debljim i tanjim potplatom, tenisice koje će voljeti ljubiteljice klasike, kao i one koje će se svidjeti damama koje vole pratiti trendove... Na vama je samo da zavirite u galeriju i odaberete model koji vam se najviše sviđa.

Ponuda bijelih tenisica u trgovinama - 6 Sinsay, 59,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih tenisica u trgovinama - 14 Pull&Bear, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih tenisica u trgovinama - 2 Reserved, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju