U toplijem dijelu godine u kozmetičkim torbicama istaknuto mjesto zauzmu bronzeri, pomagači u stvaranju osunčanog tena. Licu dodaju boju i toplinu, a ako pravilno nanesete bronzer izgledat ćete kao da je iza vas boravak na suncu uz, naravno, korištenje zaštitnog faktora.

Galerija Nanošenje bronzera Bronzeri stvoreni za proljeće i ljeto - 10 Bronzeri stvoreni za proljeće i ljeto - 9 +7 Mac Bronzing Powder, 279 kn

Prilikom kupnje bronzera obratite pozornost na nijanse. Dobro bi bilo da on nije više od dvije nijanse tamniji od vaše boje puti kako bi lice nakon nanošenja izgledalo što prirodnije.

Jednom kada ga kupite, nemojte ga nositi na cijelo lice nego na one dijelove koje i sunce najviše zahvati, a to su čelo, vrh nosa, jagodice i vilica.

Ružičasta rumenila mnogima su omiljena Za svačiji budžet: 10 ružičastih rumenila koja u nekoliko poteza rade mala čuda

Ako bronzer još nije dio vaše kozmetičke torbice, a rado biste ga uvrstili u make-up rutinu u našoj galeriji izdvojili smo dio ponude bronzera u trgovinama.

Bronzeri stvoreni za proljeće i ljeto - 5 Avon True Colour brončane perle za lice, snižene s 89 na 39,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bronzeri stvoreni za proljeće i ljeto - 10 Chanel Les Beigers Oversize Healthy Glow Sun-Kissed Powder, 79 eura (594,69 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bronzeri stvoreni za proljeće i ljeto - 2 Catrice mat kompaktni bronzer, 31,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju