Cargo hlače su model koji će definitivno obilježiti 2023. modnu godinu. Vratile su se na velika vrata, a ako je suditi po ponudi trgovina, ostaju s nama i u nadolazećoj jesenskoj sezoni.

Galerija Cargo hlače nosit će se i u nadolazećem periodu Zara, 35,95 eura Pull&Bear, 29,99 eura +12 Stradivarius, 29,99 eura

Ove hlače koje karakteriziraju veliki džepovi postale su nezaobilazan dio street style kombinacija, a žene ih kombiniraju na razne načine. Nose se uz sve, od tenisica do štikli, ovisno o prigodi i stilu osobe koja ih nosi.

Obožavaju ih i brojne slavne dame među kojima su Shakira i kraljica Letizia, a činjenica da se njihovoj popularnosti ne nazire kraj jedan je od razloga zbog kojih ih sve trgovine imaju u svojim novim kolekcijama.

Zara, 35,95 eura Zara, 35,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

S obzirom na to da ljeto još nije gotovo, popularniji su široki modeli od laganijih materijala u kojima se vrućine lakše podnose.

Takve cargo hlače mnoge žene biraju za odlazak na posao, druženje s prijateljicama kao i za večernje prigode kada su im primjerice štikle savršen par.

Dodatni razlog za kupovinu ovih svestranih hlača je činjenica da ćete ih nositi i u jesenskim mjesecima.

Sinsay, 14,99 eura Sinsay, 14,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako biste rado u svoju garderobu dodali jedne cargo hlače, vrijeme je da se vratite na početak teksta i zavirite u galeriju u kojoj vas čeka 15 modela iz trenutne ponude trgovina. Tu su cargo hlače od pamuka, lana, satinirane cargo hlače...tako da bi svatko trebao pronaći opciju koja mu najviše odgovara.

Shakira nosi najpoželjnije hlače u 2023. godini - jesu li i vas omađijale? Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Shakira u cargo hlačama +2 Shakira u cargo hlačama

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju