Trgovine su svoje police i webshpove napunile novim kolekcijama odjeće i obuće, a dodale su, između ostalog, i nove modele modnih klasika koji se nalaze u ponudi svih 12 mjeseci u godini.

Galerija Scotch & Soda (Europa92), 109,95 eura &OtherStories, 79 eura Pull & Bear, 22,99 eura +12 Stradivarius, 22,99 eura

Mjesto među tim modnim klasicima svakako imaju crne hlače.

Crne su hlače svestran komad koji se lako kombinira, nosive su u raznim prigodama i sigurno neće skupljati prašinu na dnu ormara.

Trgovine u svojoj ponudi imaju različite modele crnih hlača, a posebno su popularni modeli širih nogavica. Žene crne hlače širokih nogavica vole jer su istovremeno elegantne i udobne. Osim toga, kao i u slučaju drugih crnih modela, u takvim hlačama noge izgledaju posebno dobro.

Scotch & Soda (Europa92), 109,95 eura Scotch & Soda (Europa92), 109,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada su u pitanju modne kombinacije, možete ih nositi sa štiklama, sakoima i finim bluzama, ali i s tenisicama i običnim majicama ili pletivom.

H&M, 30,99 eura H&M, 30,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za sve dame koje ne mogu zamisliti garderobu bez dobrih crnih hlača zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela širih nogavica koje ćete sigurno iznositi.

15 haljina iz novih kolekcija u kojima ćemo provesti ostatak zime i dočekati proljeće Haljine su omiljeni odjevni predmet svih 12 mjeseci u godini Zara, 35,95 eura Scotch & Soda (Europa92), 119,95 eura +12 Mango, 29,99 eura

Pet kombinacija za svaki dan u kojima želimo provesti hladni siječanj Pleteni kompleti su sjajna opcija za zimu Pleteni set + visoke čizme + velika torba Kaput midi dužine + džemper + finjak hlače + tenisice +2 Podstavljena jakna + suknja od trapera + ravne čizme + torba s kratkom ručkom
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju