Crna boja klasik je koji ima svoje obožavateljice bez obzira na trendove. Svestrana je, elegantna, moćna, ozbiljna i stoji gotovo svima. Zato ne čudi činjenica da je u svijetu mode crna boja vrlo popularna.

Galerija Crnu suknju dobro je imati u ormaru s.Oliver, 729 kn Pull&Bear, 229,90 kn +12 Stradivarius, 179,90 kn

Komadi u crnoj boji, poput crnih kaputa, haljina, čizama, nazivaju se modnih klasicima. Modni trendovi, godišnja doba i razne boje dolaze i odlaze, ali crna je uvijek tu. Kako je rekla Coco Chanel: "Crna ima sve, bijela također, njihova je ljepota apsolutna, to je savršen sklad."

Da zaključimo - crna je boja neizostavna, a jedan od komada u crnoj boji koji je jako popularan jesu i crne suknje.

Radi se o svestranom komadu koji se lako kombinira, nikad ne izlazi iz mode i može se nositi u raznim prigodama, od odlaska na posao do odlaska na neka svečanija događanja. Posebno su popularne crne suknje mini i midi dužine.

Za sve dame koje takve suknje vole imati u svom ormaru zavirili smo u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji na početku teksta izdvojili 15 crnih suknji midi i maksi kroja za svačiji ukus. Tu su kožnate suknje, plisirani modeli, suknje napravljene od satiniranog materijala, kao i popularne pletene suknje.

15 pletenih haljina u crnoj boji iz kojih se nećete skidati cijelu jesen i zimu Pletene haljine, posebno one u crnoj boji, imaju svoje mjesto u mnogim ormarima Stradivarius, 199,90 kn Massimo Dutti, 1199 kn +12 H&M, 29,99 eura (225,89 kn)

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi Crne gležnjače su obuća koja nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 279,90 kn Replay, 1237 kn +12 H&M, 39,99 eura

I krojevi su razni, od omiljenih suknji A-kroja do pencil-suknji koje prate liniju tijela. U svakom slučaju, svatko bi trebao pronaći nešto za sebe.

AD twenty (Europa92), 499 kn AD twenty (Europa92), 499 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 49,90 kn Sinsay, 49,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju